Różności > Hyde Park
ArmA II + Mody
pol77:
Nikitycz nie napisałeś co ustawiłeś w opcji zasięg widzenia, a potrafi ona skatować nie jeden sprzęt. Do walk typowo piechotnych jak i w sumie całej vanilil wystarczy w zupełności 1500m. Generalnie w ACE2 potrzebuje dużego zasięgu tylko gdy latam "świnią" albo jako strzelec w śmigle bojowym gdzie ręcznie trzeba sobie naświetlić cel desygnatorem jeżeli nikt z piechoty nie ma takiej możliwości. Jeżeli zaś chodzi o samo latanie to uwierz mi nikt kto poraz pierwszy ma styczność z tą grą nie jest asem przestworzy:D
Haratacz:
Widzicie, gdyby nie moje "CoDziostwo" to by się Arma tak popularna nie zrobiła:yes, spam zrobił swoje:D:D:D:D:D:D
Nikitycz:
No kompa mam starego...Ale wyglada że to wina tego "niezwykle zachęcającego" DEMA i moje opcje...Oraz ping
krv[PL]:
przy lataniu smiglem joy sprawdza sie idealnie do tego joy z orczykiem analogowym umozliwia zrobienia kilku manewrow niemozliwych do wykonania na klawierce (min. poruszanie sie smiglem w lini "poziomej" bokiem, przydatne przy reconie)
jedna z grup zrobila scenariusz do treningu tutaj macie filmik :) klik
BartBear_[PL]:
@Apos
A niech sobie każdy robi to co lubi o ile nie zaniedbuje tutaj RO-obowiązków, ja sobie nie mam nic do zarzucenia na tym polu, więc potem mogę sobie pobiegać z nowymi szarżami w czymś co mnie odpręża :yes
Zapewne już zwerbowaliście tylu ilu możecie z RO "sceny" i proponuję odesłać zainteresowanych pod dedykowane fora a nie bazować na Hyde-Parkowym jednym topiku zdradzonej "Redzi"....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version