Spokojnie co wy tak na mniei kupą:).Myślałem że doświadczeni gracze,załapią o co mi chodziło z tym adhd
.Jednak widzę muszę łopatologicznie.Chodzi mi przecież o sam styl gry,jeśli wy nie widzicie co sie dzieje na serwerach to współczuję...Naprawdę.
Jak zawsze,kilka osób odczytuje moje słowa na opak.Pózniej oczywiście ja jestem zły:con .Jeśli zmniejszymy ilość pewnych pukawek.Możliwe że będzie mniej brawury.Jeśli już ktos poczuł się urażony,to już nie moja sprawa.Do nikogo konkretnie nie kierowałem moich uwag.jeśli szukacie jakiejś kolejnej spinki,to nie zemną ja wyluzowałem:blush .Ale wydaje mi się,że co teraz powiem,bedzie użyte przeciwko mnie.Mam swój pogląd na obecne zachowania graczy na serwerach i tyle.Jeśli używam przenośni w postaci :dzieci,Adhd.To raczej nikogo nie obrażam,tylko stwierdzam fakty.Bo tak to odbieram.Wy natomiast drodzy panowie,jak zawsze szukacie dziury w całym.
Drogi Shariku,młody człowiek jesteś,masz prawo coś tam brać do siebie, jak będę kiedyś na Mumblu to wszystko ci wytłumaczę,no chyba ze schowasz głowę w piasek i nabierzesz wody w usta:).Bo wiesz forum to forum prawda??Zanim odkryłeś Ro, powiem ci,że ludziska troszeczkę inaczej pogrywali w tą grę.Bardziej racjonalnie,bez zbędnej bieganiny.Mówię tu o początkach.Może i też dlatego szukam jakis zmian.
@Heniu,kiedyś w Ro o ile pamiętam na początku,nie było g41.To wtedy były inne ustawienia broni.Według mnie zbliżone do oryginału.Nowe łaty oprócz naprawiania bugów i dodawania nowych map.Namnożyły ilośc uzbrojenia:wink