Żołnierze > Ogłoszenia rekrutacyjne do klanów
tez szukam
SoPociek:
a co bede flamowal w innych tematach ^^ tez poszukam
wiek 17+
mic/gra w zespole: w zestawie
specjalnie upodobania: z powodu ciezkiej choroby umyslowej gram glownie zwyklymi riflami, jednak posiadam skilla na kazda inna bron
dodatkowe: poczucie humoru, umiem juz grac czolgami (nauczylem sie wreszcie! ha czuje sie lepszy! , jednak dalej z jakiegos dziwnego powodu lepiej rozwalam czolgi ptrd/panzerfaustem niz czolgami ;) ),
Mati:
SoPociek, my... to znaczy Assasin Clan rekrutujemy więc jeżeli jesteś chętny aby do nas wstąpić to daj mi znać na GG - 3786975
mikeLL również...
mikeLL:
--- Quote ---ciocia|Ola :
na chwile obecna mówi, że grałes w RO 4 godziny - dobra reklama :D
--- End quote ---
..ale uczciwa - kupilem RO via steam na wiosne pogralem wtedy calkiem sporo - losy zycia potoczyly sie tak ze wlasnie wrocilem do gry w RO i ostatnio gralem troszke wiecej :) - te 4h starczyly mi jednak by raz Cie z Panzerfaust'a na scianie rozmazac :P Ciociu.
ciocia|Ola:
--- Quote ---mikeLL :
4h starczyly mi jednak by raz Cie z Panzerfaust'a na scianie rozmazac :P Ciociu.
--- End quote ---
Haah, to ty jesteś tym łobuzem, co w ludzi strzela z ppanc!!! Już Cię lubię. No akcja przebojowa - aż mnie zamurowało – ja tu pełen relaks widzę, że Niemiec ma ppanc w rekach mam dużo czasu - ‘przymierzę’ myślę sobie i……<resp>
Wstąp do AC – może kiedyś będę tam grać :P jak mi się znudzi piłka siatkowa :)
Goral:
--- Quote ---ciocia|Ola :
aż mnie zamurowało
--- End quote ---
Skoro Cię ciociu rozmazało na ścianie to chyba ją otytkowałaś (czy też wszelka inna okładzina) a nie zamurowałaś? :D
[_]
Nie ma co, ten obłok krwi po takim spotkaniu jest thebest :) Prawie tak piękny jak zdziwiona mina trafionego, siedzącego przed ekranem monitora :)
[_]
Hmm, ale co to ma z rekrutacją wspólnego? Aaa, szukam klanu... jeszcze nie wiem za co, ale szukam :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version