Różności > Hyde Park
O korycie słów kilka
Wawer:
Liznąłem nieco co napisaliście ale wgłębiać mi się nie chciało.
Młodzi jesteście i jeszcze macie jakieś ideały czy poglądy polityczne.
Trochę się pośmiałem z ProFana Pisu ale to w końcu ściana wschodnia, poza Pisem może najwyżej na Kononowicza zagłosować, zwolennicy SLD i innych kryminalistów powodują, że mi się w kieszeni nóż otwiera a Ci co lubią pograć w "nogę" z Donkiem wywołują tylko uśmiech politowania...
Ja w kolejnych wyborach głosuję na Małysza... może dzięki temu wygra ten Dakkar?
Mati:
No właśnie, odnośnie wspomnianego regulaminu forum to przypominam, że nie należy używać słów obraźliwych. Kolejne posty z rwami będą nagradzane warnami.
Odi^PrOfAnUm:
Nie jestem fanem PiSu. Po prostu uważam, że Jarek lepiej rządził (i to jest po prostu fakt ) niż Donek i potrafię to uzasadnić. W Polsce nei ma fajnej partii prawicowej - poza Korwinem, z tym że on jest bardzo bardzo skrajny. Ja jestem po prostu za zdrowym rozsądkiem a nie bezmyślnym najeżdżaniem albo na jednego albo na drugiego.
--- Quote ---Trochę się pośmiałem z ProFana Pisu ale to w końcu ściana wschodnia, poza PiSem może najwyżej na Kononowicza zagłosować,
--- End quote ---
Nie ściana Wschodnia tylko Galicja Zachodnia! Spoko; pewnie po studiach pojadę za chlebem do stolicy zostanę kulturalnym Warszawiakiem głosującym za PO ale na razie fajnie być wieśniakiem i głupim moherem :)
Hiacenty:
Troszkę forum się obudziło8)
Pytanie teraz do osób którzy bronią SLD - Podajcie jakieś konkrety dlaczego warto na nich zagłosować ?
Wawer:
--- Quote ---Mati :
No właśnie, odnośnie wspomnianego regulaminu forum to przypominam, że nie należy używać słów obraźliwych. Kolejne posty z rwami będą nagradzane warnami.
--- End quote ---
Mati, ty się nie "uruchamiaj" bo na moje oko i tak administracja tego forum działa zazwyczaj na "zaś"... Rzadko tu bywasz, masz swoje za uszami ale jedna kurwa cię w oczy kole...
@profan
Ja rozróżniam dwie opcje polityczne:
Kurwy ( znaczy złodzieje co to bezczelnie nas rypią - i tutaj znajdziesz SLD, PO i inne tałatajstwa) i Oszołomy ( tutaj są Ci co naprawdę WIERZĄ w to co mówią vide PIS + największe skurwysyny typu Jacek Kurski ) - Ci są jeszcze gorsi, bo żerują na najmniej inteligentnej, podatnej na straszenie części społeczeństwa.
Pozdro
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version