Różności > Hyde Park

O korycie słów kilka

<< < (6/12) > >>

Odi^PrOfAnUm:
Nie no jasne, Kurski to PiSowiec i bezgraniczna wiara w jego słowa to przegięcie pały. Fakt taktem jednak, że można gościa poczytać bo akurat o rządzie Olszewskiego to się trochę rzecyz można dowiedzieć z lewego czerwcowego.

--- Quote ---tutaj są Ci co naprawdę WIERZĄ w to co mówią vide PIS
--- End quote ---
Powiem Ci, że im bardziej Wyborcza na coś najeżdża to ten ktoś musi mieć rację - np "kibole" :) A Jarek akurat dużo mówi z sensem. Inna sprawa, że mówi to co myśli i się zbytnio nie pierdoli z nikim - dlatego go lubię; poza Korwinem, to nie ma chyba tak charyzmatycznego polityka. Choć po tym Smoleńsku trochę mu odjebało, choć teraz już się ogarnął. Tak czy siak wolę gości co ma jakiś plan niż mydlących oczy chujów vide SLD i PO.

BartBear_[PL]:

--- Quote ---Wawer :

--- Quote ---Mati :
No właśnie, odnośnie wspomnianego regulaminu forum to przypominam, że nie należy używać słów obraźliwych. Kolejne posty z rwami będą nagradzane warnami.

--- End quote ---

Mati, ty się nie "uruchamiaj" bo na moje oko i tak administracja tego forum działa zazwyczaj na "zaś"... Rzadko tu bywasz, masz swoje za uszami  ale jedna kurwa cię w oczy kole...

--- End quote ---

Po pierwsze nie mów Moderatorowi co ma robić a co nie, po drugie od przyszłego miesiąca zajdą "niewielkie" zmiany dotyczące tego Forum i zapewne działania Administracji spotkają się z oburzeniem co poniektórych śmieciarzy tutaj, ale nowy Moderator będzie miał na to żeby użyć zrozumiałego dla niektórych tutaj rozmówców języka i kontekstu znaczeniowego wyjebane:D i nastąpi długo wyczekiwany przez Użytkowników tego sajtu spokój a jego funkcja będzie zgodna z przeznaczeniem, czyli stroną gry RO/RO2:yes

Haratacz:
No i otworzyła się puszka politycznej pandory i wzajemne obrzucanie błotem...

Panie Wawer, też jestem z tej "gorszej" Polski, ze "ściany wschodniej" i proszę mnie tutaj nie obrażać, jako że Ci ze wschodu nie dorastają do pięt tym ze stolicy. Tak nie jest. Prawda, na Podkarpaciu PiSowców jest ogromna ilość, nie zaliczam się do nich, jeśli pójdę na przyszłe wybory to prawdopodobnie oddam głoś nieważny. Bo jak to mój ojciec powiedział "szlag wie na kogo tu głosować".

Mati:
Wawer, mylisz się. Na stronie jestem codziennie, ale ja nie mam zamiaru się Tobie tłumaczyć. I nie jedna rwa tylko znaczna ich ilość. Co do uszu to uważam tamtą sprawę z perspektywy czasu za głupotę, ale na prawdę, nie bądź tym kto wylicza co i ile kto ma na sumieniu, hę?

Rozumiem, że polityka to taki wdzięczny temat przy którym sytuacja zmusza przy głupocie ludzi zasiadających na Wiejskiej do użycia jakichś tam słów powszechnie uznanych za obraźliwe, ale nie na tym forum. Tutaj zbyt długo było to tolerowane.

Ja już się "uruchomiłem".

Odi^PrOfAnUm:

--- Quote ---nastąpi długo wyczekiwany przez Użytkowników tego sajtu spokój a jego funkcja będzie zgodna z przeznaczeniem, czyli stroną gry RO/RO2
--- End quote ---
Gdyby nie kilku kolesi - w tym także ja, to forum by zdechło dawno, zatem powinienem dostać za to jakąś nagrodę: "sprawiedliwy wśród narodów świata" może :dozingoff: No ale najlepiej się przyczepić do pierdół miast zająć się sensownym działanim na korzyść tego sajtu. Normalnie poczułem się jak kibol  w tym momencie:yes I najeżdżać na PO jak na tym forum administracja robi to samo.

--- Quote ---Panie Wawer, też jestem z tej "gorszej" Polski, ze "ściany wschodniej" i proszę mnie tutaj nie obrażać, jako że Ci ze wschodu nie dorastają do pięt tym ze stolicy. Tak nie jest. Prawda, na Podkarpaciu PiSowców jest ogromna ilość, nie zaliczam się do nich, jeśli pójdę na przyszłe wybory to prawdopodobnie oddam głoś nieważny. Bo jak to mój ojciec powiedział "szlag wie na kogo tu głosować".
--- End quote ---
To nie jest żadna gorsza Polska; akurat jeśli chodzi o sam Rzeszów to jest to chyba jedno z 3 najlepiej rozwijających się miast w tym kraju ( rozwinięty przemysł lotniczy ) więc takie stwierdzenia wywołują uśmiech u mnie.
Druga sprawa, że ta cała ludność Warszawy to myślisz, że skąd się wzięła? Z "wioch" jak te na wschodzie: do roboty przyjechali z całej Polski; z resztą widać co się dzieje na 1szego listopada czy grudzień gdzie 2/3 miasta wraca do swoich wiosek. Prawda jest taka, że za Warszawa to największy rynek pracy i praktycznie ogromna liczba ludzi po studiach tam ląduje - większa szansa na znalezienie roboty. Warszawa jako wykładnia mowy, miasto i ludność zakończyły swój byt w raz z powstaniem warszawskim; zniszczeniem miasta, ogromnych stratach w ludności. Na to miejsce przyszły takie wieśniaki jak my Haratacz :)
A co do zacofania i stereotypów: nie moja wina, że na Podkarpaciu się jeszcze jakiś naciska kładzie na wychowanie w duchu patriotycznym, religii katolickiej i  znajomość historii. A skoro się te rzeczy połączy to wiadoma sprawa, że na PO nie wolno głosować bo to banda łgarzy i śmieci. Mi to osobiście bardzo odpowiada.
Dodatkowo najfajniejsi ludzie jakich spotkałem na studiach są albo z Podkarpacia albo ze ściany wschodniej, poczucie humoru i ogarnięcie a nie bycie nudziażem i sztywniakiem. Z resztą to nie tylko moja opinia, że spod Rzeszowa sami zajebiści kolesie. No i się też z nimi fajnie chleje wóde. Tak, że możecie pozazdrościć
No i rzecz najważniejsza; ilość ładnych dziewczyn jest po prostu zajebista, praktycznie jak się idzie po Rz albo Lubl to radar cały czas pracuje :D
Się mi kilka rzeczy przypomniało; za kim jest większość biskupów? Za PO
Kto podpisywał konkordat? SLD. Dobra lewica:blush
Dziękuję, wracam spać.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version