Różności > Hyde Park
O korycie słów kilka
Haratacz:
Ta, podnosić wynagrodzenia...
"Bogaci są coraz bogatsi, a ktoś za to zapłacić musi" jak śpiewa Siczka.
Utrudniają życie przeciętnego obywatela a sami pławią się w luksusach i jeszcze śmieją się bezczelnie w twarz.
Tradytor:
"Wam kury szczać prowadzić a nie politykę robić". Tyle w temacie zdanie jak dupa każdy je ma i dla mnie takie kasztanienie na forum to bicie piany. Wiedziałem, ze kiedyś zostanie poruszony taki idiotyczny temat jak polityka.
Haratacz:
I chyba niechcący ja go wywołałem.:no
Odi^PrOfAnUm:
Oj tam; bić kurwy i złodziei - też zacytuję marszałka.
--- Quote ---Bogaci są coraz bogatsi, a ktoś za to zapłacić musi
--- End quote ---
Niestety, istota socjalizmu, ze na bogatych płacą biedni... Głosujcie dalej na SLD
Pobor:
--- Quote ---Tradytor :
"Wam kury szczać prowadzić a nie politykę robić". Tyle w temacie zdanie jak dupa każdy je ma i dla mnie takie kasztanienie na forum to bicie piany. Wiedziałem, ze kiedyś zostanie poruszony taki idiotyczny temat jak polityka.
--- End quote ---
Dokładnie Tradytorze. Ja osobiście zauważyłem,ze te forum powoli schodzi na psy. Coraz więcej osób pojawia się tu tylko w celu karmienia trolla i powydzierania mordy na siebie nawzajem.
Przypomina mi się temat o Ragu. Tak jak czytam wypociny obydwu stron tego konfliktu to przychodzi mi na myśl,tylko porównanie was do kiboli. Każdy kocha swoja drużynę(w tym wypadku partię) i da się za nią zabić,mimo ,ze może nie mieć racji. Tak dochodzę do wniosku,że Polska chyba za szybko stała się krajem demokratycznym,bo niektórym to się już w dupach poprzewracało.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version