Różności > Hyde Park

O korycie słów kilka

<< < (2/12) > >>

kazmirzk:

--- Quote ---Odi^PrOfAnUm :
Już lepiej głosować na PiS niż na PO. W ogóle nie wolno na SLD.

--- End quote ---

Czytajac tego typu posty mam tylko ochote napisac ci bys sie rozpedzil i pierdalnal koziolka o sciane :P

Nie ma nic gorszego niz palajacy nienawiscia do wszystkiego pis'owcy, oni nie robia NIC poza wytykaniem bledow platformie, blokowaniem wszystkich "obcych" ustaw, organizowaniem, badz popieraniem antyrzadowych manifestacji. Pierdoleni obroncy krzyza.. W Polsce nie ma frakcji na ktora mozna z czystym sumieniem zaglosowac. Oczywiscie PO jest rowniez fatalnym wyborem, podobnie jak PJN, gdzie sami nie wiedza czego chca. Dlatego co roku oddaje glos na SLD, ktore mowi z sensem, aczkolwiek malo z tego co obiecuje wprowadza w zycie.

Ale to temat o muzyce, tak wiec:

Odi^PrOfAnUm:

--- Quote ---Nie ma nic gorszego niz palajacy nienawiscia do wszystkiego pis'owcy,
--- End quote ---
Taki się ich obraz w mediach kreuje, nie moja wina.

--- Quote ---oni nie robia NIC poza wytykaniem bledow platformie
--- End quote ---
Czyli jednak coś robią :) poza tym taka rola opozycji by wytykać błędy rządowi.

--- Quote ---badz popieraniem antyrzadowych manifestacji
--- End quote ---
Bardzo dobrze; im szybciej ten rząd upadnie tym lepiej dla nas.
http://niezalezna.pl/10831-abw-w-domu-redaktora-strony-antykomorpl

--- Quote ---Pierdoleni obroncy krzyza
--- End quote ---
Z tym krzyżem to faktycznie przesada.

--- Quote ---W Polsce nie ma frakcji na ktora mozna z czystym sumieniem zaglosowac.
--- End quote ---
Albo nie byłaby czymś ujebana. Inna sprawa, że jak się nie ma na kogo głosować to już lepiej nie głosować

--- Quote ---Oczywiscie PO jest rowniez fatalnym wyborem,
--- End quote ---
Chyba najgorszym z możliwych.

--- Quote ---Dlatego co roku oddaje glos na SLD, ktore mowi z sensem, aczkolwiek malo z tego co obiecuje wprowadza w zycie.
--- End quote ---
Hahahaha

--- Quote ---Czytajac tego typu posty mam tylko ochote napisac ci bys sie rozpedzil i pierdalnal koziolka o sciane :P

--- End quote ---
SLD to jebani popouliści; mówią to co ludzię chcą usłyszeć. Oni nawet dobrą  lewica nie potrafili być. Dla mnie to skandal, że ta partia złodziei, oszustów jeszcze nie została zdelegalizowana. Najgorszy możliwy wybór - razem  z PO. Nie ma nic gorszego od socjalizmu i jego pochodnych.
Ja osobiście zagłosuję na UPR ( w ogóle na twór Korwina ). Fajnie gdyby Polska zaraz po Węgrzech miała 2 prawicowy rząd w Europie.

Hiacenty:

--- Quote ---Dlatego co roku oddaje glos na SLD, ktore mowi z sensem
--- End quote ---

Jak bardzo trzeba upaść na głowę, żeby głosować na SLD..:D
Przecież oni chcą być tam, gdzie naiwny lud będzie mógł się nabrać na ich brednie i oddać na nich swój głos.
SLD - partia, która pobiła chyba wszystkie rekordy afer i przekrętów... ale któż się tym interesuje?:satisfied

Haratacz:
Krew mnie zalewa jak widzę tego "biednego" kartofelka co mu Rosjanie braciszka zabrali, rodzinka dostała odszkodowanie(słowo majątek bardziej pasuje) i kupuje sobie nowe limuzyny do tego popiera hordę rydzyka(jak już kiedyś napisałem, nie zasługuje on, żeby jego nazwisko pisać wielką literą). Zasrani hipokryci... Nie bronię tutaj PO, bo też nie ma za co. Korwin? Byłoby chyba śmiesznie i tylo. W Polsce kiedyś może być drugi Egipt, ale to najgorsze co nas czeka.

Odi^PrOfAnUm:

--- Quote ---Krew mnie zalewa jak widzę tego "biednego" kartofelka co mu Rosjanie braciszka zabrali, rodzinka dostała odszkodowanie(słowo majątek bardziej pasuje) i kupuje sobie nowe limuzyny do tego popiera hordę rydzyka(jak już kiedyś napisałem, nie zasługuje on, żeby jego nazwisko pisać wielką literą). Zasrani hipokryci
--- End quote ---
Ten sam kartofelek zmniejszył podadki, zaczął prowadzic jakąs sensowną politykę prorodzinną, nie lizał dupy ruskim i chciał się wziąć za wypierdolenie komuchów od władzy - lustracja która nie przeszła w 92r
Dodatkowo nie popierał gejów, smierdzących muzułmanów i absurdalnych trendów na aborcje i eutanazje jakie postepowa Europa promuje. Prawda taka, że lewackie gazety jak Wyborcza dokleiły mu mordę, która 95% Polaków bezmyślnie powtarza i kojarzy z takim właśnie obrazem durnego katolika i mohera...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version