Ale nie dojechał. Warn za słownictwo.
Ogarnij trochę Radzio swoje wypowiedzi.
Jak już ci tak przeszkadzam Shock i moje wypowiedzi, to mi zbanuj konto a nie czepiaj się mnie i luźnej formy mojej wypowiedzi. Chcesz mi coś udowodnić?? Sam nie wiem co, to twoja bajka nie moja, śmieszy mnie ta twoja akcja prewencyjna wymierzona we mnie ,jakbym był jakimś wulgarnym i ordynarnym typem ..(szczerze... To ja mam juz powoli dość twoich humorów /Więc mi zwisa jak mnie tu potraktujesz...)
@Afaf jako że mogą to być moje ostatnie słowa na tym forum, musisz widzieć że Fh2 działa na starym Bf2 (zakup z dodatkami koszt bodajże 30zł)
Moda możesz ściągnąć ze strony projektu(waży 2 g). Link znajdziesz w pierwszym wpisie, o wymagania się nie martw, nie zmula tak jak nowe Ro. Jeśli pierwsza Red orchestra chodzi ci na max detalach to i Fh ci pójdzie jeszcze płynniej i szybciej.
Na moim sprzęcie czyli procesor Intel Core Duo CPU E7500 2.93 Ghz (dwa rdzenie) i karcie Radeon Hd 4850 512 ram, 256 bit i 4 g ramu na kościach(ale mam Xp i nie widzi całości,tylko niecałe cztery), modyfikacja chodzi mi na max detalach i płynnie!!
Odnośnie serwerów jest ich dużo, i co jakiś czas pokazują się nawet te po 125,126 czy więcej osobowych, graczy też jest trochę. Przynajmniej dwa serwery dziennie zapełnione, zazwyczaj te 64 osobowe. Jeśli jesteś ciekawy dobrej gry, nic tylko polecam ściągnąć.
Pamiętaj też że BF2 wymaga aktualizacji dużych patchy i zaktualizowania Punk bustera. Wtedy możesz wgrywać modyfikację.
Edit:Pamiętajcie że Fh2 posiada coś takiego jak zbieranie doświadczenia które przekłada się na stopnie wojskowe, taki mały bajer aby ci doświadczeni drużynowi widzieli kto do ich ekipy wchodzi i czy to jest żółtodziób.Przy nicku mamy odznaczenia, które z każdą kolejną ilością lepszych wyników i godzin z gry, dodają nam doświadczenia i z czasem awansujemy. To będzie chyba tyle pozdrawiam