Czyli wymieniamy BUGi z jakimi się napotkaliśmy.
A jest ich sporo, zacznę od najbardziej wnerwiających:
#1 - Ślepe pociski z czołgów - Kogo to nie wnerwiało. Czasami nawet trzy razy pod rząd zdarza się ten BUG. Jest on bardzo wnerwiający, a szczególnie na IS-2. Pocisku po prostu nie ma.
#2 - Ślepe naboje - Strzelasz z broni, a naboje po prostu nie wylatują. Bardzo wkurzające, na szczęście mało kiedy się trafia.
#3 - Ślepe naboje2 - Strzelasz, pociski lecą, ale przeciwnik nie dostaje obrażeń.
#4 - Granaty Widmo - Zwarta akcja, próbuję wbić się do pomieszczenia, zauważyłem przeciwnika. Szybko się cofam, byłem pewien że brał zamach z granatem, ale na 100% granat nie wpadł do mojego pokoju, podchodzę powoli, a granat eksploduje mi pod nogami.
#5 - PTRD niszczyciel - Znany BUG z PTRD.
Teraz mniej wkurzające.
#6 - Hudy pojazdów czasami są niepełne
#7 - Koleś w wieżyczce czołgu obraca ją w bok, a sterujący widzi jak lufa cały czas jest przed nim.
#8 - Komendy głosowe w czołgu nie działają.
#9 - Wchodzę w sprint, a broń nadal mam przed sobą. (Powinna być przy ciele)
#10 - Czasami podbiegam do granatów leżących na ziemi i muszę się nieźle napocić żeby je podnieść. (zamiast podnosić granaty, gra usiłuję podnieść jakąś broń obok)
#11 - Czasami jak się patrzy na czołg, to osobą w wieżyczce nienaturalnie z niej wystaje...
Póki co wszystko, co sobie przypominam. Jestem pewien, że jest ich więcej. Więc piszcie dalej gdy coś zauważycie.