Dzięki za odpowiedz.Odnośnie karty grafiki to myślałem że Radeon HD 3850 jest porównywalny do GF 8800
Jednak jeśli jest inaczej nic nie poradzę.
Przy zakupie większość znajomych mi ludzi,polecało 4850 niż 8800(bo niby stara),nawet kumpel pracujący w komputerowym.
Wracając do tematu,wczoraj testowałem grę na ultra detalach(tylko cienie na średnich). Myślałem że będzie pokaz slajdów,jednak wszystko dobrze chodziło(serwer 64 osobowy do pełna!).
Problem polega na tym,że na niektórych mapach przycina w decydujących momentach.Lub zwalnia a na niektórych chodzi płynnie.Chyba to jednak jest wina samej wydajności gry.
Teraz mam na średnich detalach i też zdarzają się przycięcia.Nie znam jeszcze na tyle nazw map.Ale na tej zimowej rozgrywce,gdzie czerwoni nacierają nocą na zrujnowane hale.Jest największy spadek fps.Oczywiście w niektórych momentach
lub jak kto woli miejscach na mapie.
Cóż,zapewne ma też znaczenie na jakiej rozdzielczości gram.Jest ona większa (monitor 22 cale).
Pożyjemy zobaczymy,może ekipa Ro2 zajmie się tym.Bo jednak gra powinna chodzić płynniej.Nie twierdzę że mam super nowy sprzęt,ale jednak jak na ten silnik.Pewne detale spokojnie powinienem na wyższych uciągnąć,i to bez tak drastycznego spadku fps
Oczywiście tak mi się wydaje.Ale i tak dziękuję za wszelakie info w tym temacie.Pozdrawiam !