assasin :
Pomysl dobry ale klanow jest troche malo.... Moze lepiej z tym torche poczekac... Bedzie wiecej czasu do organizacji....
co Ty mnie powiesz... styczeń-luty jak wcześniej napisałem.
Problem jest w tym, że trzeba by było to nieco zmodyfikować. Grało by się po 6 osób a nie tak jak zakładałem 8. Wydaje mi się, że pare klanów w tedy może spokojnie wystawić 2 sklady (wszystko jest do ugadania się).
Jeżeli komuś by zabrakło 1 (nie 5 czy 4 ale 1-go) gracza to zawsze można kogoś pożyczyć nie robiłbym z tego dużego problemu. "Polish Cup" przedewszystkim ma być dobrą zabawą bo głównie dla tego każdy kupił z nas tą grę by się dobrze bawić i oderwać troche od codzienności. Co do składki nie popieram pomysłu scena RO jest dość mała i zapewne znikoma cześć cokolwiek wpłaci a wysyłać długopisów nie ma większego sensu. Sponsor byłby dużo ciekawszym pomysłem ale mało realnym ;-).
Tak więc ja proponuje Styczeń (drugą połowe) ew Luty/Marzec.
6vs6 Mapki infantry...
obrazki jumnełem z vwara enclave mam nadzieję, że się chłopaki nie obrażą
Głównie chodzi mi o to, aby każdy z nas się dogadał. Za niedługo podam date meetingu na mIRC-u poprosiłbym aby każdy zainteresowany klan wystawił po 1 ew. 2 osoby które chciałby by porozmawiać na temat "Polish Cupa" jego organizacji, terminu, regulaminu etc. Cup będzie wyglądał tak jak sami go zrobimy i tak aby każdemu było w nim grać wygodnie (a przynajmniej na tyle ile jest to możliwe....).
Jestem dysponowany od poniedziałku do czwartku. bez weekendów. Warto by było pogadać o tym dużo przed samym cupem a później już tylko wdrażać pewne zmiany....
Wstępnie proponuje 18.10.2006. o godzinie mhmm 19:00 ?? kanał mIRC-a jest mi obojętny... może Trawiator zahasłuje nam jakiś ?