Czytając wypowiedzi, jestem za tymi i za tymi, z mojej strony gra jest super warta zakupu ale za 3 miesiace jak to juz wszystko zacznie dobrze działać bo na dzien dzisiejszy jeden wielki chaos.
W stosunku do Bety juz widać jakas tam minimalna poprawe.
Takie wypowiedzi jak ro lepiej idzie do AA2 to mnie rozsmieszaja kiedy tam AA2 była wydana, to juz AA3 lepiej mi chodziła chociaz po wydaniu też miała mase błędów. Arma - ma spore wymagania, lepiej mi szla niz RO.
Odnośnie betatesterow. Ciekawi mnie tylko na jakich sprzętach to testowali, bo ktoś kto ma slabszego kompa to raczej testować tego nie dał rady chyba tylko żeby zdjecia robić.
Na dzien dzisiejszy co mnie dobija w grze to FPS, braku normalnej zmiany jezyka (bo takie zmienianie że muszę potem sciągać kilka GB gry to jakas paranoja), brak możliwosci wyjscia z uszkodzonego czołgu (straszny debilizm, nie wiem co za kretyn tak sobie wymyslił ).
Na koniec powiem ze ta gra powinna wyjsc na święta, może wtedy nie odstraszyła by tylu potencjalnych klientow, a testerzy (mowa o Wszystkich ) chwała im za pracę której są efekty takie jakie są.
PS. Proszę uprzejmie o stosowanie takich liter jak ś, ć, ż, ź etc. Oraz o używanie dużych liter tam gdzie potrzeba i w miarę składnych zdań. Lepiej się wtedy czyta, wiadmo o co chodzi i forum też inaczej wygląda - Shock