pograłem tydzień, Steam pokazuje 14h grania to się może wypowiem szerzej:
- miliard bugów: przenikające postacie, crashe, niedziałający system osiągnięć, zepsuta szukajka serwerów ...
- tysiące nielogicznych rozwiązań: przyspawane bagnety do broni, jakieś bandaże ...
- beznadziejna optymalizacja: spadki fps, doczytywanie tekstur, po premierze miałem ok 50fps - myślę fajnie, dziś włączam 35 ... OMG spisali się z tym patchem #4...
- setki niespełnionych obietnic: kampania singleplayer, destrukcja otoczenia, native voices ... (
hah no i tracili czas, żeby porobić jakieś super bronie, cuda wianki, a z drugiej strony kastrat - po jednym czołgu, brak transporterów itp)
- uproszczenie gierki: mega zoom przy celowaniu - przy KM no to już prawie jak lornetka, niemal zerowy recoil ...
- itp... granaty to mają zasięg rażenia chyba 1m, dziwne mapy np: zamknięte drzwi do pomieszczeń, albo leży jakiś regał na schodach i nie można wejść na strych - wzięli by przykład z DH gdzie wszystko jest pootwierane - mapki tam są po prostu genialne...
no i teraz gierkę łatają - ciekawe na ile starczy im zapału, albo kiedy skończy się linia kredytowa
tyle że zmiany te to kosmetyka - jakieś pierdoły typu murek na mapie, a nie konkrety: bo nie rozumiem co za problem dodać opcję native voices zwłaszcza, że pliki dzwiękowe są w folderze obok tych polskich. RO zyskałaby od razu 50x na klimacie, bo ta łamana polszczyzna to przypomina mi jakąś tanią komedię raczęj... eh
i liczą sobie za to 79,99 - 99,90pln!!
później napiszę co mi się z kolei podoba