I we wszystkich książeczkach, autorzy opisują że Mkb i G41 powszechnie była stosowana w Stalingradzie? Która książka konkretnie o tym mówi. Bo nadal piszesz ogólnikowo.
Nie żebym coś wymuszał, ale autorzy (historycy) sami często prowadzą ze sobą spory. Bo sami nie są pewni niektórych danych. Ja proszę cię, też coś o tym wiem .
Ale przy najbliższej okazji i oczywiście, jak mi wpadnie w ręce choć jedna podana przez ciebie pozycja ,żebym z gęby cholewy nie robił z chęcią poczytam.
Ps. Czyli Shock uważasz, że wszystko w nowym Ro jest Ok?? Jeśli chodzi o wyposażenie i uzbrojenie>?? Wszystko trzyma się faktów i kupy . Bo moim zdaniem, teraz to prawie taka sama gra jak Bf itd. Tylko z pewnymi utrudnieniami w rozgrywce. Gdzie historyczność zeszła na 3 plan . A prototypy są powszechnie. Bo mają zadowolić i przyciągnąć, pewną ilość nowych graczy ,dla których umówmy, się nie jest ważne trzymanie jakichkolwiek reali .Bo ich wiedza na ten temat jest praktycznie zerowa . No ale co ja tam mogę wiedzieć ,prawda... Nie mam odpowiedniej literatury
Aha ..Przypomniałem sobie jak na pewnym "fajt najcie "
.Była mowa o Mkb w nowym Ro . Pamięć mam dobrą i wiem że pytając się o twoje zdanie , stwierdziłeś że to "Jakiś prototyp ", bez znaczenia na wschodnim froncie . No ale teraz widzę ,zdanie zmieniłeś .Pozdrawiam