Zanim każesz mi sie zapoznawać z odpowiednią literaturą podaj mi ją, mam nadzieję że nie opierasz się na jakiś danych udostępnionych przez google
"Indywidualna broń strzelecka II WŚ" Głębowicz, Matuszewski, Nowakowski. Wydawnictwo Bellona.
Nie opoeram się na Google bo Google klamie. Dobrze wiesz, że nie rozmawiasz z laikiem. Z bronią mam doczynienia 19 lat a pracuje z nią przeszło 10 lat.
Google nie używam do szukania takich informacji tylko opierm się na publikacjach związanych z bronią i wojnami które odbyły się w wieku XX i takich publikacji przeczytanych mam w swojej kolekcji dokladnie 621. Nie licząc podręczników ze SPWLąd.
Ps. Czyli Shock uważasz, że wszystko w nowym Ro jest Ok?? Jeśli chodzi o wyposażenie i uzbrojenie>??.
Gdybyś dokładnie czytał posty w tym temacie i w innych to byś wiedział co pisałem i jak odnoszę się do nowego RO. Ale chyba czytasz tylko to co jest odpowiednie dla Ciebie i twojego zdania.
Bo ich wiedza na ten temat jest praktycznie zerowa . No ale co ja tam mogę wiedzieć ,prawda... Nie mam odpowiedniej literatury
To raz, a dwa nie masz praktyki w tym temacie, a trzy - doświadczenia. Więc radzę zdobyć najpierw trochę wiedzy teoretycznej i praktycznej.
Aha ..Przypomniałem sobie jak na pewnym "fajt najcie " .Była mowa o Mkb w nowym Ro . Pamięć mam dobrą i wiem że pytając się o twoje zdanie , stwierdziłeś że to "Jakiś prototyp ", bez znaczenia na wschodnim froncie . No ale teraz widzę ,zdanie zmieniłeś .Pozdrawiam
Tak, oczywiście to prawda, tylko pamięć masz wybiórczą. Mówiłem, że jest to prototyp STG-44, który na początku w celach testowych został wysłany na front wschodni w dwóch odmianach w ilości kilkuset sztuk.
PS. Twierdziłem i dalej twierdzę, że nie powinno w grze być Mkb jak i statystyk rodem z BF:BC2. Póki nie wyjdą sensowne patche w gre nie gram i nie będę. Odpalam tylko jak wyjdzie nowa łatka żeby zobaczyć co znowu jest zepsute. Czy RO2 mi się podoba? Oczywiście. Grafika, gameplay jest ok. Ale błedy, statystyki i mnóstwo inncyh rzeczy mi nie odpowiada.