Różności > Hyde Park

Iron Front: Liberation 44

<< < (4/7) > >>

Shock:

--- Quote from: Radzisław on 09 October 2011, 15:06:09 ---Jestem zdania że jest potrzebny taki symulator z pola walki osadzony w II WŚ,którego jeszcze nikt nie stworzył. No może CM i CC ,ale te gry to inny gatunek, a mi chodzi raczej o FPP.

--- End quote ---

Seria Brothers In Arms  ::)

Brothers In arms Road to hill 30

Brothers in Arms: Earned in Blood
&feature=related

Brothers in Arms: Hell's Highway
&feature=related

&feature=related

PS. Na normalnym poziomie trudności wszelakie znaczniki nie występuję. Można również wyłączyć cały HUD.

Radzisław:
Nieeeeee nooooooo Proszę cięęę !!!Widzę że chciałeś zabłysnąć, jednak te gry realistyczne!!! W dwóch pierwszych odsłonach, nawet nie można się zwykle ułożyć z bronią(położyć),przeskoczyć płotki itd.A cały otoczka gry to klimat z filmu(bo i na wzór kompanii braci)!Choć swego czasu byłem fanem gatunku, to nadal twierdzę że są linowe.Zaplanowane jak reszta i ograniczają gracza,tylko mają pewne elementy utrudniające rozgrywkę jak:celne strzelanie,chowanie sie za zasłony, a samo dowodzenie nie daje nam dużego pola do manewrów(jest tylko fajnie zrobione). Mi chodzi o taki symulator jak Arma2 ,czy mod PR. Coś z prawdziwego zdarzenia.Polecam ci moda FH2 , może na 100% nie powala realizmem.Ale ma więcej do zaoferowania niż wiele komercyjnych gier i większe nie liniowe mapy(naprawdę bądźmy poważni jeśli mówimy o symulatorach! ). Pozdrawiam

Shock:
Nie doświadczyłem tak dużej emisji Pu żeby błyszczeć.

Pokazałem grę która jest dobra jako SP i w miarę wiernie odwzorowuje historię jednej dywizji. I według mojej opini jest grą (serią) całkeim udaną.

Może w końcu przestań marudzić i zagraj w Invasion 1944 - DDay (MOd do ARMA II).

Masz też LIBERATION 1941-1945.

Radzisław:
    Przecież pisałem że byłem fanem BIA, byłem....Do czasu kiedy  przerzuciłem się na RO.Źle po prostu zrozumiałeś moją wypowiedź.

Pisałem o symulatorze!! BIA nim nie jest, i choćby nie wiem co, nie będzie.Fajnie się w grę grało, niektóre mapy trudne.Ale w większości nie dają nam większego pola do działania. Jakąś wojenną historię owszem gra opowiada.
 Trzyma historyczność,ale nie można ją zakwalifikować do miana symulatora.A przypominam że istniał już od dłuższego czasu &feature=related  OF i jeszcze dłuuugo ,dłuuugo nic. Pierwsza i druga cześć BIA, raczej niczym się nie różniły(chyba że numerkami).

Według mnie i innych graczy oraz recenzji.Twórcy po niezbyt udanym sukcesie pierwszej odsłony,szybko wypuścili kolejną :o., co niezbyt fajnie wyglądało, bo zmian dużych  nie było. Ogólnie wszystkie serie BIA , to przyjemne fpp .Ale ja szukam czegoś innego i mam nadzieję że w końcu znajdę to w Iron Front: Liberation 44 .
 Co do modów , z chęcią sprawdzę. Ale w dalszym ciągu zachęcam cię, jak i innych użytkowników  do gry w  Fh2 pod Bf2 8) Warto sprawdzić!

Shock:
Zrozumniałem i zaleciłem grę kalsyczną z zamkniętą w sumie na MP.

Ja też czekam na grę FPP o wojnie secesyjnej czy IWŚ ale chyba sobie jeszcze poczekam. 

Zagrałbym jakbym miał BF2 ale go nie mam. Nie mam od kogo pożyczyć, a kupował nie będę bo jak mi się nie spodoba to pójdzie na pólkę, a to dwie paczki fajek lub trochę amunicji. Jedyny BF w jakiego grałem/gram to Bad Company 2 i to od jakiś czterech miesięcy no i BF3 Beta.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version