Różności > Hyde Park

Battlefield 3

<< < (32/54) > >>

Hornet:

--- Quote from: ShariK PL on 28 April 2012, 00:54:20 ---Za spam granatów i rpg to ja dziękuję. Nie kupię tego syfu.

--- End quote ---

A ja wręcz przeciwnie. Mi brakuje takich dynamicznych, małych mapek, gdzie ludzi można obejść na wiele sposobów ;D Chociaż bardziej czekam na dodatek pancerny  ;D

Shock:

--- Quote from: ShariK PL on 28 April 2012, 00:54:20 ---Za spam granatów i rpg to ja dziękuję. Nie kupię tego syfu.

--- End quote ---

Admini pewnie powyłączają RPG/USAS jak to się obecnie dzieje na mapie Metro. Więc może być ciekawie.

Wrona:
Mam pytanie: Ma ktoś tak jak ja, że na liście broni do wyboru przed spawnem/kolejnym spawnem raz są określone korkowce, a innym razem ich nie ma? Dzieje się tak np z M27 IAR, tudzież z SVD...
Ekstremalnie dziwne i denerwujące. Ocebe?

Naprawdę nikt nie doświadczył tego zjawiska? Gwoli przybliżenia: to tak, jakby na liście brakowało czasami miejsca. Postrzelałem trochę z Iarka - a teraz nie mogę go wybrać... Ma ktoś pomysł, skąd to się bierze?

Shock:
Pograłem trochę i wszystko fajnie jak się gra w normalnego BF3. Jak mnie zrzuciło gdzie byli sami kolesie za pakietem PREMIUM to praktycznie szans żadnych nie miałem i z wyniku 27-5 zrobiło się 0-20.

Smutne że autorzy w sposób dzielenia graczy na lepszych/gorszych, z pakietem/bez pakietu chcą jeszcze więcej zarobić.

Pomijam już fakt że obecnie koleś na 1 poziomie może sobie kupić pakiet PREMIUM i pakiet ulepszeń.

Wrona:
Przykro, że nikt nie odpowiedział na pytanie. Widocznie mam egzotyczny problem, albo po patchu poprawiono (jeszcze nie miałem czasu pograć od wypuszczenia poprawki)

Co do wypowiedzi przedmówcy: Czy to oznacza, że premiumowiec ma taki super hiper w kosmos sprzęt, że wbija w glebę było nie było doświadczonego gracza?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version