Różności > Hyde Park

Battlefield 3

<< < (33/54) > >>

Shock:
Na to wygląda.

ShariK PL:
Nie wiem czy ci z premium mają jakiś radar czy co, bo jak wczoraj grałem z Shockiem to zawsze wiedzieli skąd ja idę.

Shock:
Nie udało mi się ubić eye to eye żadnego kolesia z kontem premium. Jak nie widzą to można im po plecach strzelać albo blachy zabrać.
Nie wiem o co z tym premium chodzi ale jest widoczna różnica pomiędzy graczami bez konta premium.

Wrona:
Pograłem trochę kontra gracze premium i podejrzewam teraz po dłuższej obserwacji, że mają coś jak antilag w Q3 InstaGib. Trudno to stwierdzić, ale faktycznie twarzą w twarz z nimi jakoś zawsze padałem, mimo wywalonych kilku pestek w tors/głowę. I jakoś ostatnio kiedy ginę, widzę, że zaciukał mnie w 80% razy 'Gracz Premium'.
Sprawdzę, czy faktycznie łatwiej się gra, kiedy dostanę swój kluczyk premium. Byłoby to naprawdę do dupy,  bo niby czemu? Do kitu jest też to, że będąc posiadaczem 'Back To Karkand' muszę płacić za całość, a nie za 4/5...

Shock:

--- Quote from: ShariK PL on 28 April 2012, 00:54:20 ---Za spam granatów i rpg to ja dziękuję. Nie kupię tego syfu.

--- End quote ---

Widziałem Gamplay z Close Quaters i problemów z granatami ppanc. itd. nie ma, bo każdy staruje z pistoletem i powoli odblokowuje następne pukawki.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version