Różności > Hyde Park
Battlefield 3
csMKJP:
BF3 miałem, ale z zyskiem konto sprzedałem, ponieważ tak nudnej gry jeszcze nie widziałem. To wasze premium to nic innego jak DLC. Marketing i psychologia ty coś masz co nazywa się Premium a ty nie.
W końcu społeczność BF3 to idioci bo jak stwierdzili panowie z DIce,EA nie potrafili by stworzy modów, map itd. Poza tym silnik frostbite 2 to słabizna.
Pobor:
To ja się może wypowiem.
BF premium to jak dla mnie jeden wielki skok na kasę,zwykłe DLC.
Chcieli zarobić to niech zarabiają,ale moim zdaniem taki dopisek premium powinni mieć weterani serii a nie zwykły 12 latek,którego stać na wydawania pieniędzy rodziców.
Sam jestem weteranem serii,mam,grałem i uczestniczyłem niemal w każdym projekcie związanym z Bfem od samego początku serii. Mam absolutnie wszystkie (nie wyłączając gier tylko na konsole typu bf1943 czy bad company 1) gry. W Bad Company 2 w nagrodę dostałem, chociaż M1 Garand,tutaj nic,czym jestem szczerze rozczarowany. Dostałem kilka blaszek,ale bez tej najważniejszej BF 1942.
Zwykła osoba,która wyda 180 zł może sobie latać z dopiskiem PREMIUM,nowymi brońmi, kamuflażami itd. weterani zostali pominięci,bo są nierentowni,nie chcą wydać 180 zł na coś co upodabnia słynna serie wspaniałych gier do Call of Duty ( nie wmówicie mi,ze akcje w stylu "podwójny exp" nie sa s tylu CoDa)
Pozdrawiam!
Wrona:
Coś mi się wydaje, że takie sytuacje ostatnio nie są rzadkością, ale czuć mi tu cheatem. Mogę powiedzieć, że zdarzają mi się kilka razy podczas posiedzenia przy tej grze. I jako że jestem graczem bardzo przeciętnym (patrz staty) jestem koszony tak samo często przez P, jak i Niepe. I niePe od czasu do czasu przyjmują na cyce 6 albo 7 kulek serwując mi zgon, po czym radośnie pomykają dalej z np 70 hp. Tym bardziej, że na 100% ja jakoś tak nie mogę. Ale jakoś mnie to specjalnie nie bulwersuje, od czasów q2 i q3 nie, grywam o złote kalesony, no jeszcze były klanowe czasy Vietconga, czy dawne dzieje z ro 1. Teraz to takie pykanie dla radochy. Wybaczcie wszyscy burzę w szklance wody, po prostu poczułem się niesłusznie potraktowany. Dzięki za długi i interesujący post Barcie, miło się czytało.
Shock:
Trudno to Wrona wyjaśnić. Taki dziwny wysyp cziterów po DLC. Czemu nie wcześniej ? No i po co płacić spore pieniądze i do tego jeszcze oszukiwać ?
Fakty mówią same za siebie ale też trudno mi uwierzyć ze na serwerze z 64 slotami 3/4 graczy ma czity ;)
Shock:
Battlefield 4 w produkcji ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version