Różności > Hyde Park
Battlefield 3
BartBear_[PL]:
OK przyszedł czas, żeby po męsku wstać i złożyć samokrytykę. Otóż tak, ugiąłem się :-[ od teraz jestem Premium (i jestem z tego dumny - a fuj skąd, przeszedłem na złą stronę mocy to na pewno nie jestem dumny) a tutaj dla zainteresowanych krótkie wyjaśnienie (chociaż zapewne nikogo to nie obchodzi :P)
* Coraz więcej serwerów "Premium Only" (skur*&^%stwo ale tak jest)
* Jak mam czas pograć to akurat nie ma "hardkorowców" choćby stąd, a dostępni są zazwyczaj znajomi już Premiumowcy i często mam problemy z dołączaniem (patrz wyżej)
* Naprawdę polubiłem dodatek CQ i najczęściej w to gram a Koledzy tutaj go do tej pory nie mieli (tak więc gram z Premiumowcami, jak serwer nie jest "P")
* Zamierzam posiadać wszystkie dodatki, a przy dalszych restrykcjach dotyczących nie-P to zabawa będzie marna
* Chociaż i tak jestem w plecy o 2 już posiadane dodatki to jeżeli polityka się utrzyma jak w punkcie wyżej; kupując "P" i tak jestem jeszcze do przodu, aniżeli utrzymując sposób dokupywania poszczególnych dodatków do konta "standard"
* Jak do tej pory grałem (na CQ) to odnosiłem wrażenie ze Standardowców (włączając mnie) na serwerze jest w ~2 co (paradoksalnie) było wyróżnieniem ale i nikłym pocieszeniem
* Teraz już nie potrzebuję skila bo mam Premium i jak Was pojadę to będzie że to ten pieprzony Premiumowiec ;D :)
Z racji powyższego wyedytowałem naszą "małą wojnę" tutaj z kol. Wroną bo jako autor filmików przeciw "P" stałem się niewiarygodny, tak więc ze spuszczoną głową ale.... trudno.
Chciałem nadmienić, że dalej wielki szacun dla nieugiętych, oby Wasza wola była mocna, ja niestety odpadłem (J&^%ny koncern znowu wygrał) :-\ >:(
Pobor:
Pozwolę sobie zacytować:
"C i e s z s i ę p ó ź n y w n u k u!…
J ę k ł y g ł u c h e k a m i e n i e
I d e a ł s i ę g n ą ł b r u k u"
Lub też:
"Et Tu Brute contra me"?
Nie no a tak poważnie to dobrze żeś kupił,przyda nam się ktoś w teamie kto będzie równie nieśmiertelny jak przeciwnik :P :P
BartBear_[PL]:
--- Quote from: pobor on 08 August 2012, 21:19:16 ---
Nie no a tak poważnie to dobrze żeś kupił,przyda nam się ktoś w teamie kto będzie równie nieśmiertelny jak przeciwnik :P :P
--- End quote ---
Po pierwsze to chyba lepiej ja niż Szarik z "doładowaniem" 8)
A drugie - E tam Premium niweluje Premium :P
Ciekawe jak silnik udźwignie te bitwy pancerne na największej mapie ;)
Pobor:
Mnie bardziej zastanawia jak to mój komputer dźwignie O.o
Z drugiej strony ciekaw jestem czy AC-130 będzie można pilotować czy tylko obsługiwać,w klasycznym Bf'ie 1942 w B-17 mogły siedzieć 3 osoby: pilot/bombardier,strzelec gondolowy dolny i górny strzelec, może i teraz coś tak zrobią.
Hornet:
--- Quote from: pobor on 09 August 2012, 01:18:51 ---Mnie bardziej zastanawia jak to mój komputer dźwignie O.o
Z drugiej strony ciekaw jestem czy AC-130 będzie można pilotować czy tylko obsługiwać,w klasycznym Bf'ie 1942 w B-17 mogły siedzieć 3 osoby: pilot/bombardier,strzelec gondolowy dolny i górny strzelec, może i teraz coś tak zrobią.
--- End quote ---
Do Herculesa wsiądą jedynie 2 osoby i jedynie strzelcy. Samolot będzie kierował komputer(będzie krążył po okręgu lub ósemce) przez co będzie łatwym celem dla SU-35.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version