Różności > Hyde Park
Battlefield 3
BartBear_[PL]:
Wrona:
Bardzo ładne. Teraz przydałaby się sesja, gdzie Tomiki dowodzi; być może ma nieodkryty dotąd dowódczy, zaskakujący potencjał; myślę, że mógłby zapodać parę bardzo spektakularnych akcji.
BartBear_[PL]:
--- Quote from: Wrona on 26 March 2013, 00:18:15 ---Bardzo ładne. Teraz przydałaby się sesja, gdzie Tomiki dowodzi; być może ma nieodkryty dotąd dowódczy, zaskakujący potencjał; myślę, że mógłby zapodać parę bardzo spektakularnych akcji.
--- End quote ---
No to już śpieszę go o tym poinformować :P
W BF raczej rzadko pogrywamy, ale następnym razem mu powiem "prowadź wodzu bo Wrona tego wymaga" (jakiekolwiek u niego skojarzenie tym wywołam) ;D ;D ;D
P.S.
ZACHĘCAM do "promowania" tutaj własnych materiałów z BF-a bo to absolutnie nie jest prywatny wątek, tylko tyle, że oprócz mnie nikt sie za bardzo tutaj nie udziela :P
Pobor:
Trzeba zebrać paczkę mumblowców, przyjaciół z RO.pl , wejść na jakiś serwer i nagrać coś. Pamiętam dawne hity np. w BF BC2 w stylu " Mumblers, czyli Poborowi coś ku*wa nie idzie" , myślę,że fajnie by było dla odmiany spotkać się przy czymś innym niż produkty Ro podobne ;)
P.S Problemem moze być tylko to,ze nie wszyscy posiadają Premium,czyli przy możliwej rozgrywce trza będzie wybrać serwer dla "zwykłych śmiertelników" :)
BartBear_[PL]:
--- Quote from: pobor on 26 March 2013, 20:49:00 ---Trzeba zebrać paczkę mumblowców, przyjaciół z RO.pl , wejść na jakiś serwer i nagrać coś. Pamiętam dawne hity np. w BF BC2 w stylu " Mumblers, czyli Poborowi coś ku*wa nie idzie" , myślę,że fajnie by było dla odmiany spotkać się przy czymś innym niż produkty Ro podobne ;)
P.S Problemem moze być tylko to,ze nie wszyscy posiadają Premium,czyli przy możliwej rozgrywce trza będzie wybrać serwer dla "zwykłych śmiertelników" :)
--- End quote ---
Problemem może być to, że już ruszają z kampanią reklamową do BF4 i problem wspólnej rozgrywki dodatkowo o ten tytuł zahaczy ;)
A tutaj proszę zanim zaczniemy nowy wątek o BF4 parę materiałów reklamowych z yt jak ktoś jeszcze nie widział (na razie promo jest na singla, pewnie w multi jeszcze mają wersję alfa, bo przecież posiadacze MoH"WF mają mieć dostęp do bety a jeszcze coś takiego nie nastąpiło ;) ):
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version