Różności > Hyde Park

Battlefield 3

<< < (8/54) > >>

Yab_PL:

--- Quote from: pol77 on 20 October 2011, 18:52:20 ---no way !!!

--- End quote ---
pokaz mi gre, w ktorej nie da rady robic zadnych dziwnych akcji.

BartBear_[PL]:

--- Quote ---Data premiery twojej gry to: 27.10.2011 01:00

--- End quote ---

Dranie wykasowali statystyki, znowu będę musiał zasłużyć na mój podstawowy gear czyli bateryjkę z dwiema elektrodami ;/
BTW dzisiaj z "muve" dostałem maila że im przykro ale dostali tylko ograniczoną ilość wersji "limitowanych" o ironio jak sama nazwa wskazuje... i że dostaną ja tylko ci co byli pierwsi a reszcie proponują na tych samych zasadach wersję "zwyczajną" albo zwrot pieniędzy (jeżeli była przedpłata). Oczywiście wybrałem opcję 2 i zdążyłem się załapać na wersję "cyfrową" w sklepie Origin.
Lekko bym przeklinał gdyby łaskawie nie wysłali mi tego maila dzisiaj a choćby nawet jutro - już bym z Poborem w mapki z bf2 nie mógł grać, a tak droga wolna
"chiechiechie chiechiechie" - in kurka style  ;D

Pobor:
Mi gra doszła do Empiku u mnie,ale z powodów finansowych a konkretniej chwilowego braku gotówki,odbiorę gierkę dopiero w poniedziałek .

Gulf od Oman & Strike on the Karkanad szykujcie się ! <3 ;)

kurkawodna1981PL:

--- Quote ---"chiechiechie chiechiechie" - in kurka style
--- End quote ---

To Sharika śmiech,moje są tylko BLASZKI.

Póki nie zmienię systemu i połowy kompa, to se z Wami nie pohulam  w BF3. :'(

Ryszka:
Coś cicho na forum . Pewnie wszyscy graja w BF-a , albo sie wkurzaja że pudełkowa wersja kupiona w dniu premiery , nie chce sie aktywować. Takie życie . Ja spokojnie lecę popykać w RO, a jak się problemy skończa to kupię battlefielda i sobie dla rozrywki pogram. Z tym moim graniem  zauwazyłem jest tak. Jak mam wolny wieczór to kupuje czteropaka i zaczynam od RO. Po trzech piwkach jak mi skutecznosc spada, przesiadam sie na BF, bo tam i tak nawet po wiekszej dawce daję rade.
Pozdrawiam i na zdrowie bo akurat dzisiaj jest ten wieczór.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version