Różności > Hyde Park
Battlefield 3
BartBear_[PL]:
@trawiator
Chyba z racji nicka i umiłowania przyrody :-X włazisz w takie krzaki że w kupę wejdziesz ;)
Ja sobie pobiegałem i nic takiego nie widziałem, no i aż mnie zmusiłeś do nagrania. Twoja relacja powinna wyglądać mniej więcej tak (piszę tak bo trochę tych filmów natrzaskałem ;))
--- Quote from: ShariK PL on 28 September 2011, 20:27:59 ---A czy tam też będę dostawał acziwy za nic? :D
--- End quote ---
No Szarik może za czołganie jak dobry piesek jesteś :P
...no i właśnie to czołganie mnie najbardziej martwi... Szczerze, to rozwiązanie w BFBC2 aby się go pozbyć było dobre - i tak można się ukryć a nie jest to aż tak kamperskie jak tutaj to cytowane "włażenie pod zjeżdżalnie" itp. Jak nie będzie komunikacji głosowej w teamie (bo współpraca to oczywiście konieczność) to taki leżący kamper sobie powycina.... no ale zobaczymy.
csMKJP:
* jakaś śmieszna taka sama animacja śmierci, po n tym razie można oszaleć
* lunetki błyszczą się nawet w ciemnych tunelach
* przeskakiwanie murków które sięgają do kolan
* dziwaczne animacje czołgania się; przejście od sprintu do czołgania
* wspaniała grafika brakuje tylko na mapie króliczków oraz jelonków Bambi
* gra oczywiście kastrat bo będą płatne DLC; dodatek Powrót do Karkand miał być płatny.
Poza grafiką szału nie ma
Shock:
W grafice szału nie ma. Wymagania mocno przereklamowane. Podobnie było z Crysis 2.
BartBear_[PL]:
No to w takim razie jeszcze jeden filmik z bety:
More meee....:D
Jak widzisz SZszszookkuu dostałem swoją ulubioną zabawkę i mogę już prądem razić ;D
Tak więc zapraszam do teamu ;)
Więcej filmików z BETY tu nie wrzucę, no chyba że na specjalne zamówienie :P
Shock:
Już ciągne. W Weekend pogramy.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version