Różności > Hyde Park
Battlefield 3
BartBear_[PL]:
--- Quote from: ryszka on 28 October 2011, 23:33:58 ---
Kurcze kończę pisać bo jakaś wena mnie ogarnęła , moze krytykiem gier zostanę , zamiast grać będę krytykować
--- End quote ---
Ależ pisz skoro na temat ::)
Na zarobek jako krytyk jednak nie licz - co 2-gi Polak właśnie w tym się specjalizuje, żeby nie szukać daleko zachęcam do zwiedzania innych działów tego Forum ;)
Wrona:
Uff, udało mi się uniknąć hajpu i zakupiłem sobie szczęśliwie BC2: Vietnam zamiast BF3 i jestem przezadowolony. Nie ma plastiku, jest fajny arkadzik.
Ryszka:
BC2 Vietnam to jeden z najlepszych dodatków w serii battlefield, muzyka , porysowana i przerdzewiała broń miodzio.Wart swojej ceny. A żeby nie offtopować powiem coś o BF3. Jak sie dłuzej pogra to nawet można sie przyzwyczaić. Tylko że godzinka i się nudzi. Chyba że zebrać dobry team, i działac drużynowo , moze byc fajnie. Jednak dalej potwierdzam że Dice nadmuchało balon, z którego wyszła ładna, czasami nawet bardzo (choć plastikowa) arcadowa gra dla wszystkich. Jeżeli była kiedyś wojna BF vs Modern, to powinna się zakończyć , coraz bardziej sa podobne. Na serwach hardcore, gdzie nie ma celownika i spotowania ujdzie, na normalnych kładziemy sie i walimy fragi ile wlezie. Teraz znowu nie na temat . Czy gry sa coraz słabsze?, Czy poprostu ja jestem coraz starszy?
Pobor:
Tak sie zapytam,bo BFbędę miał dopiero jutro,w ilu graczy można grac w kampanie co-op?
Wawer:
2
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version