Różności > Hyde Park

Battlefield 3

<< < (12/54) > >>

Shock:
Już prześliśmy  ;D Tylko Hard został.

Yab_PL:
a mnie sie BF3 bardzo podoba. Powiedzialbym, ze jest najbardziej realistyczna czescia odslony (przynajmniej od czasu BF2) - doscy szybko sie zabiaja, bronie maja spory podrzut (zdecydowanie wiekszy niz w BC2 i chyba tez niz w BF2) no i na wszystkich broniach jest bullet drop. Jest tez przygwozdzenie ogniem, niszczenia otoczenia w tym budynkow no i prosty, bo prosty, ale jakis tam system uszkodzen pojazdow. Naprawde jestem zaskoczony sukcesem tej gry, bo jakby wyjac cala kampanie marketingowa to podejrzewam, ze BF3 bylaby odebrana jako gra niszowa za to, ze jest zbyt realistyczna. Jednak obecnie sukces tej gry generalnie dobrze wrozy - mozna miec nadzieje, ze inni producenci pojda w te slady, czyli beda wydawac jeszcze bardziej realistyczne strzelanki o jeszcze wiekszej skali bitew. Tak napradw do BF3 mozna sie doczepic o jedna rzecz - brak mod tools. Oczywiscie, zdarzyly sie strzaly w kolano tutaj w postaci tych nieszczesnych latarek jak i battleloga, ale naprawde gra warta polecenia
Podsumowujac, pomijajac caly ten hype marketingowy, brak mod toolsa i pare dziwnych rozwian to Battelfield 3 jest naprawde jedna z lepszych gier, w ktore mialem okazje zagrac ostatnimi latami. Zdecydowanie bardziej "dojrzala" niz ostatnie odslony CoD, zapewne tez GRAW i nawet BC2.

--- Quote from: Wawer on 30 October 2011, 23:43:33 ---2

--- End quote ---
ty mnie tutej nie pi...sz, tylko gromy coopa wieczerem!

Wawer:
Pogramy a jakże ale najpierw pcw w RO

Pobor:
Mam juz gre,pograłem w multi,ale nigdzie nie widzę tego rkm typ.88 ani tej strzelby.  :'(
Empik nadesłał mi kod na dostep "do eksluzywnej zawrtości",wie ktoś gdzie go wpisać?

trawiator:
Origin -> Koło zębate -> Podaj kod produktu.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version