Różności > Hyde Park

Battlefield 3

<< < (14/54) > >>

Pobor:
Panowie mam problem,gra po jakiś 10-30 min wywala mnie,pokazuje bład, crasha i wywala do windows.
Nie wiem co jest grane,a wkurza na maksa,przeszukałem tematy na ea i nic podobnego nie znalazłem.
Bład pojawia się tlyko przy grze w multi :/
POMOCY!

EDit: widze masa ludzi to ma,czyli bedzie patch w najblizszym czasie ;)

BartBear_[PL]:
Pobor... RO2 Ci sie wywala, BF3 też, coś nie tak chyba  :P
Ja jedyne "krasze" od czasu do czasu zaliczam tylko przy łączeniu sie z serwerem, chyba ze w to wliczać zdarzające się podczas gry wykopki kretino-administratoro albo "serwer nagle zakończył połączenie, sprawdź czy na pewno masz aktualną wersję wtyczki bfa w przeglądarce"  ;)

Pobor:
Z ro 2 miałem problemy,ale juz przeszły na szczęście po tych wszystkich patcha.
A z BF3 to widzę po ilości postów na forum battleloga gigantyczny problem.
Pieprz się niezależnie od konfiguracji. Niektórzy maja takie same,jeden ma problemy,drugi nie.
U mnie jest ten problem,ze jak ktoś powiedział mam zupełnie nietypowa konfigurację.

Mam nadzieje,ze to szybko naprawia  :D

BartBear_[PL]:
No to skoro nie możesz grac w multika to tutaj 2 filmiki z niego na pociechę (chie chiechie chieee chiechie - copyright by Sharik; performed by Kurka)  :P

Pobor:
Tak z ciekawości,bo ostatnio z Shockiem się zastanawialiśmy. Czy jest gdzieś dołączony do jakiejś broni podwieszany granatnik 40 mm? Bo widziałem m320,ale to osobna bron,która się wybiera zamiast broni osobistej.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version