Różności > Hyde Park
Battlefield 3
BartBear_[PL]:
No to źle widzisz, dodałem filmik nr 3 w poprzednim poście, nie będę robił postu giganta który się na stronie prawidłowo nie wyświetli dodając jeszcze więcej w jednym "wejściu" tym bardziej że przy edycji nie ma zaznaczenia czasowego dla zainteresowanych danym wątkiem że coś się zmieniło, ale widzę że jak już jakaś odpowiedź to tylko w formie trollingu - "tylko się nie obraź"
BartBear_[PL]:
--- Quote from: ryszka on 18 November 2011, 22:23:43 ---...Tylko się nie obrażaj Bart. BF3 jest nawet fajny i domniemam że to Twój pierwszy BF, skoro ogarnęła Cię taka fascynacja...
--- End quote ---
Jesteś w błędzie:
http://www.youtube.com/user/BartBear2#grid/user/E3E547AF9FB1B6A9
http://www.youtube.com/user/BartBear2#grid/user/425DD5C0C12E05AF
Ryszka:
Zwracam honor . Może fakt że troche trolowałem, ale BF3 zawodzi moje nadzieje. BF2 to już niestety klasyka. Po nim żadna gra z serii nie jest podatna na mody. BF2 jest ostatnią grą , która trzyma klimat. BFBC2 podobała mi się, ale tylko z tego względu że w całej serii, była odskocznią pomiedzy odsłonami prawdziwego BF-a. Vietnam miodzio dodatek, ale to już mówiłem. BF3 nie jest nawet hybrydą BF2 z BFBC2. To czyste przeniesienie arcadowego stylu z tego drugiego.Na szczęście RO2 przeżywa teraz u mnie drugą młodosć i znowu wciaga jak bagno. Bart sory jesli Cię uraziłem i wracam do gry.
BartBear_[PL]:
Nie no bez napinki, inaczej się gra z polującymi na bugach i exploitach a inaczej w mocnej drużynie - to się tyczy zarówno BFBC2 jak i BF3. Nie chcę tutaj mówić za kogoś innego ale z tego co Shock mówił jemu BF3 przypasił. A chyba ogólnie na tym Forum wiadomo co Shock "had done for living" tak więc wspólne wypady na flagę albo przekaźnik nabierają innego klimatu ;)
Pobor:
Jak dla mnie Bf3 jest godnym następca bf2. Niektóre mapy i celowniki ,to dla mnei szczera przesada,ale gra sie fajnie. Nie wiem,ale według mnie najbardziej kultową gra z serii był pierwszy "BeF"<3
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version