Różności > Hyde Park
Battlefield 3
Pobor:
[ Invalid YouTube link ]
BartBear_[PL]:
Wrona:
Dobra, kapituluję! Nie wytrzymałem i kupiłem. Wy to umiecie namówić :) Mam nadzieję, że umili oczekiwanie na poważne zmiany na lepsze w RO2.
Do kupna oprócz postów moich świetnych przedmówców przyczyniły się wczorajsze krzywe akcje w RO2: konieczność korzystania z przeglądarki serwerów w Steam, bo w grze oczywiście zmarła; śmierć, bo nie można było rozłożyć się z MG na płaskim gruncie; śmierć, bo MG nie pasowało do krawędzi muru; śmierć, bo czołg zaklinował się na niewidocznej przeszkodzie ot tak, śmierć, bo biodrowa seria z MP40, a potem z MG34 mimo kilku trafień z ok. 10m nie zabiła wroga.
Tu przynajmniej wiem, że będzie trzeba paru kulek, żeby kogoś położyć i nie wymagam realizmu od pojazdów. Origin już zasysa nowy zakup; już niebawem kilku wyjadaczy zdobędzie na mnie parę fragów :D
Pobor:
Jak już zainstalujesz to podaj nick,myślę,ze sporo tutaj "naszych" doda Cie chętnie do znajomych ;)
BartBear_[PL]:
--- Quote from: pobor on 01 December 2011, 17:33:59 ---Jak już zainstalujesz to podaj nick,myślę,ze sporo tutaj "naszych" doda Cie chętnie do znajomych ;)
--- End quote ---
I jak to mówi przodownik "chiechotu" imć Kurka: "Blaszka!!!" (w tym wypadku 2 blaszki ale to szczegół) ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version