Różności > Hyde Park
My PC Vs RO2
Shock:
Dopisałem piąty punkt czyli wersje językowe. Dość ważna rzecz jak się okazuje. Dopiszcie w swoich postach.
Jak się zbierze około 20 osób (mam nadzieję że więcej) to się wszystkie błędy na różnych konfiguracjach wyśle na forum Tripwire.
Apos:
brakuje informacji o wersji driverów.
Shock:
Zaktualizowane.
Heniu:
--- Quote from: Shock on 12 October 2011, 14:07:11 ---Jak się zbierze około 20 osób (mam nadzieję że więcej) to się wszystkie błędy na różnych konfiguracjach wyśle na forum Tripwire.
--- End quote ---
I bedzie to zupelnie bezuzyteczne dla osob ktore zajmuja sie patchowaniem gry.
Wyslanie tego co jest wyzej wpisywane, bez dokladnego podania ustawien grafiki/dzwieku/systemu/procesora/procesow w tle /uzycia pamieci itd., uzupelnione niezwykle prcyzyjnymi opisami typu "dlawi sie dzwiek" nie daje zadnych istotnych informacji.
To ze jest czarny ekran, ze sie psuje dzwiek i ze gra dziala kiepsko na sprzecie AMD- TWI wie doskonale, chocby z kilkuset stron forum "RO2:HOS Support" i "The Bug Report" zawalonych tematami.
Jezeli ktos ma problem na swoim sprzecie i chce sie przyczynic do jego rozwiazania, to juz nie raz pisalem:
Po kazdym crashu zastosowac sie do instrukcji z tego tematu: http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=57714
Przy problemach z wydajnoscia odwiedzic ten temat: http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=61789
Wszelkie inne szlachetne inicjatywy, inne od tego o co sam deweloper prosi- mijaja sie z celem i sa tylko strata czasu.
I mala uwaga ogolna do juz wpisanych wyzej kofiguracji: wyluzujcie z ustawieniami.
Jak widze posty pobora albo przemo66, gdzie na tak slabych sprzetach jest "high" albo "ultra" to tylko rece opadaja...
Nie bez powodu ustawienia "high" i "ultra" nazywaja sie "high" i "ultra".
Takie poziomy sa dla:
- co najmniej w miare dzisiejszego (czyli Nehalem i wyzej) proca Intela (4-rdzenie)
- co najmniej NV 560Ti i wyzsze modele.
NIE dla wykastrowanych z L2 2-jajowych wolfdale'i albo kart grafiki ktore spiete w CF maja wydajnosc porownywalna z leciwym gtx 285.
Pobor:
Wybacz karty graficzne sprawują się według mnie bardzo dobrze. Może sa leciwe i nie super wydajne,ale chodza razme na tych 60 fps. chodziło gładko. POKREŚLĘ TYLKO,ŻE NIE JEST PROBLEM Z GRAFIKA CZY PROCESOREM tylko z pier***onymi ciągłymi crashami i czarnym ekranem. Dodatkowo,ja się nie chwalę sprzętem,ale wybacz chwilo stac mnie tlyko na ten maintstremowy,a nie klasy wyższej jak zapewne twój czy shocka. Uprzedzjąc twoje pytanie,to tak raportuje błędy na froum Tripewire. Ale długo się ze mna użerac nie będziesz,wyjdzie DOPRACOWANE BF3 i będzie sporo ludzi mniej.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version