Czemu temat w hyde parku? U mnie tak:
1. Stara platforma 775 postawiona na Win7 64-bit - MSI P35 Neo-F; E7200 2,5GHz@3,8GHz; MSI GTS 250@ też wykręcony; 4GB Ram
2. Średnio średnie:); 1440x900 - tekstury, detale i postacie wysoko; reszta średnio; nisko mam AA i cienie, bloom raczej wyłączony
3. Głównym problemem jest to, że gra jest dobra, ale przez małe bugi nie mogę w nią pograć:).
Nie wiem co to crash, niestety nie wiem również co to statystyki i acziwki, dźwięk zanika przy zmianie mapy (po najnowszym patchu nie testowałem) no i mój czarny konik EKRAN o takim samym kolorze przy strachu, hicie i ostrzale artylerii.
4. 50-70 testowane po najnowszym patchu, więc tu TWI zrobiło krok w przód w kwestii optymalizacji.
5. Wersja PL
6. 275.33
Z tego co czytam to faktycznie różnie gra chodzi na różnych konfiguracjach. Wiadomo, że 3 letnie komputery nie pozwolą na ustawienie suwaczków max w prawo, ale przyznam, że 2 rdzenie dają jeszcze rady (niestety każdemu kto chce pograć na normalnym poziomie w BF3 radze zmianę na 4:(). Przydałby się opis ustawień graficznych co, gdzie i ile zżera, bo np. okluzje, rozmycia, światła, postprocesing nie wiem jak bardzo obciążają kartę a być może i procesor (postprocessing?). Pozdrawiam