Różności > Hyde Park
Może być ciekawe.
Haratacz:
Co Ci nie pasuje w Steel Fury? Gram w to od kilku miesięcy, mam wszystkie ważniejsze mody, misje itp, jak dla mnie gra jest świetna.
Pobor:
--- Quote from: Haratacz on 26 October 2011, 20:14:51 ---Co Ci nie pasuje w Steel Fury? Gram w to od kilku miesięcy, mam wszystkie ważniejsze mody, misje itp, jak dla mnie gra jest świetna.
--- End quote ---
Ja też grałem w Steel Fury i uważam,że gierka cąłkiem fajna ,parę godzin nad nia spedziłem :)
van_mars:
Nie odpowiada mi fakt, że więcej walczę z bugami gry i tym aby w ogóle raczyła zadziałać niż z wirtualnym przeciwnikiem.
anonim.pl:
Założę się że grałeś w nią bardzo dawno temu, z tego co sprawdziłem wydana została w 2007 roku. Bugi mają to do siebie że nie trwają wiecznie i te które uniemożliwiają rozgrywkę znikają jako pierwsze. W grę nie grałem, słyszałem że była strasznie zbugowana, ale myślę że została już naprawiona.
Haratacz:
Co do bardziej denerwujących bugów w steel fury to zaliczyłbym ogromne rykoszetowanie pocisków od liści drzew, o ile pień jestem w stanie zrozumieć to liści już nie. Gra ma klimat, mnóstwo pojazdów, uszkodzenia czołgów też na wysokim poziomie, po walce można każdy wrak pooglądać z bliska gdzie dostał, co uszkodziło dane przebicie, z jakiej odległości(rekord mam 2244m ;D) itp. Nazwy pocisków są rzeczywiste(np PzGr39 czyli jak powinno być a nie rozróżnienie tylko na przeciwpancerne i odłamkowe), wysoki poziom trudności(na najwyższym nie mamy wirtualnej kamery za pojazdem, pozostają tylko wizjery a działa ppanc są bezlitosne). Gra bardzo dobra ale trzeba się nią troszkę pobawić, ściągnąć kilka modów i jest super.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version