ASG - moja druga pasja po RO
Bawie sie w to od 2 lat,czesto zmienialem guny i wiem co nieco o danej. Zalicztlem sprezyny na poczatku, potem był pierwysz gaziak - mk1 ruger, a nastepnie snajpa sprezynowa i na koncu mialem AeG'a pierwszego (SR4 Tactical 330fps). ASG to super sport
Niestety mam teraz przerwe ze wzgledu na to ze jestem w 1kl. technikum... ale w wakacje powracam i zamierzam sobie kupic cos fajnego i ciekawego. Rozgladam sie za mp5 classica lub cos dluugiego , bo snajperstwo mnie kreci
A co do m14 to wyszla teraz nowa co prawda od DE ;/ ale ~300fps jest i to w drewnie lub lozu polimerowym (wyglad
) i bardzo mi sie podoba wiec nie wiem czy nie kupie tego
Co do grup to bylem w teamie w moim miescie to bylo nas okolo 12. Chodzilo 7-8 :] czasami wiecej, potem bylo polaczenie grupy ale gdy odszedlem to sie rozleciala. Jezeli ktos jest z okolic lublina , to pewnie strzelal sie na lubelskim "sajgonie"(byla jednostka wojskowa) mm teren super !
Ostatnia kwestia co do cen i wartosci gunów. Odradzam kupowanie taniego szpeju za 30-70zl
bo to gówno , heh, nie myslcie tez ze aeg za 100-150 zl strzela do 50m (gora 10). Polecam aeg'i cymy (ak 47 ~420ZL, I MP5 cenowo podobnie) sa to pierwsze i najtansze "normalne aeg'i" Dalej to juz tylko TM, Classic Army, G&G, z tym ze te ostatnie to raczej dla osob majacych duuze zarobki, gdyz stockowe repliki ksoztuja 1300-2000zl .
Troszki sie rozpisalem ale lubie o tym pisac :)Pzdr!
SoKolTDX