Różności > Śmietnik
[PAD]1st Polish Armoured Division
ufo_has_landed_!:
No ale czemu tak nerwowo? Przyszło dziecko na forum to i się temat wywiązał ot i wszystko :)
Pobor:
Czy każdy temat gdzie spotka się RAG i Enclave musi dojść do spinki?
Panowie, oznaczenia PEGI maja sugerować sprzedawcy,czy sprzedać człowiekowi grę czy nie.
Nie ma na to regulujących przepisów prawnych. Sam raz miałem się okazje o tym przekonać,nie będąc jeszcze pełnoletnim nie sprzedano mi gry dozwolonej od lat 18,zależy to od sprzedawcy.
Nie wiem jak to się stało,ale temat ,gdzie pojawiły się elementy już humorystyczne (niektóre już kultowe m.in boss ;) ),gdzie można było się pośmiać szedł na podrzędną dyskusje gdzie się drze ryje i stara się dopiec oponentowi. Nie dajmy z forum zrobić kuluarów sejmowych. A wracając do Cezarego,chłop chce to niech gra,ma ambicję to niech robi co chce. Według mnie temat do moderacji.
P.S Widze powraca słynny wątek miłości RAG- ENCLAVE :-[
BRAT_MIH:
Ja młodemu raczej doradzam, także na PW, ile umiem :) Trochę się wygłupia, ale ma 13 lat. Żarty żartami, ale rzeczywiście już starczy. To żeby się skończyło miło to doradźcie mu jak ma postawić serwer, bo ja tego nie umiem. Twierdzi, ze nikt nie odpowiedział, to może teraz ??
Ty Heniu do "moich" dyskutantów się nie mieszaj. Lubisz obrażać ludzi i się wywyższać, tyle już wiemy. Pomóż Cezaremu postawić serwa, jak już musi. Na tyle się przydasz. Apos Ci honoru doda i będziesz super. Taka gra nadal uważam nie jest dla 13 latka jak nie z punktu widzenia prawa to psychologii i pedagogiki. A Ty sobie myśl co chcesz.
Shock:
Koniec wycieczek osobistych. Następne podobne posty będą skutkowały warnem. Prosze pisać na temat.
5 ® î Ð A ¥:
--- Quote from: pobor on 25 November 2011, 23:56:17 ---P.S Widze powraca słynny wątek miłości RAG- ENCLAVE :-[
--- End quote ---
Ty tak to widzisz. Nic takiego nie powraca i nie odgrzewaj starego kotleta. Było już dość burdelu na tym forum
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version