Różności > Hyde Park

I tylko kasy, kasy brak :-)

(1/6) > >>

Radzisław:
&feature=fvwrel  Przypadkiem wpadło mi to pod myszkę, robi wrażenie, widać inspirację innymi ale czy nie lepiej wygląda  ::)

Heniu:
No szkoda, rzeczywiscie ladnie by to wygladalo na eksport. Sadze ze jakis barter z Iranem- zabawki za rope by sie oplacil.
Ewentualnie jakies Chiny, Indie czy inne kraje z kasą.
Zabawki rzeczywiscie ladnie wygladaja, ale jak to sie ma do ich rzeczywistej wartosci to juz w filmiku nie mowia- jakies info ?

Btw. w gre wchodzi oczywiscie tylko produkcja na eksport, bo w polskich warunkach wydawanie jakiejkolwiek kasy na sprzet typu czolgi/okrety/artyleria to jak splukanie w toalecie. I tak w razie awantury czy to ze wschodu, czy to z zachodu- efekt zawsze bedzie ten sam.
Aczkolwiek rozumiem lekkie pojazdy + jakies zabawki osobiste dla naszej zamorskiej zaciężnej policji pacyfikującej górali w ich kraju na szczytach Hindukuszu. Artylerie + ciezkie zabawki maja Amerykanie w dostatku.

Wrona:
Sprzęt spoko, ale fakt, kasy brak - widać to na przykładzie umundurowania. Za przeproszeniem jak szmaciarze wyglądają w tych kiepskiej jakości, spierających się i szarzejących drelichach w biedny wzór. Klasyka to jeszcze niedawno widok żołnierza służby zasadniczej np. na dworcu w spodniach i kurtce o różnym stopniu wypłowienia i z reklamówką, albo cywilnym plecakiem. Kicha.

Duqq:
Wprowadziliby łatwiejszy dostęp do broni to by była kasa. I producenci by zarobili i państwo, ja tam chętnie bym kupił karabin taki, czy siaki, jakiś pistolet i to nie jeden, a do tego dochodzi amunicja przecież i by się kręciło. A takich jak ja jest przeciez więcej i zapewne rocznie na cywilach mieliby większy dochód niż na zamówieniach z WP.
A tak to mamy sytuację, gdzie WP to parodia armii i jak kiedyś przyjdą "zbóje" ze wschodu, zachodu, czy nawet południa to lepiej od razu się poddać. Niech oszczędzą ludności powtórki tej farsy z '39r.

anonim.pl:
Za to by zwiększyły się wydatki na służbę zdrowia i zmniejszyło by się bezpieczęństwo na ulicy.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version