Z tym samolotem rozpoznawczym to trzeba siedzieć przy radiu, aby był efekt, ale chyba pisze oczywistości jak nie to tak do wiadomości dla niektórych.
oczywista oczywistość - nie czytasz dokładnie co piszę - bug jest taki, że pomimo wezwania i zaakceptowania rozpoznania przez batalion i zresetowania zegara odliczającego czas do następnego, samolot w ogóle nie przylatuje
nie ważne czy stoisz przy radiu czy nie ... chyba że to też element realizmu i symuluje, że go zestrzelono po drodze !
Co do strzelania przez ściane - ja się z tym nigdy nie zetknełem. Widziałeś to na własne oczy czy to tylko twoje domysły?
oj niestety widziałem to nie raz, mogę Ci nawet pokazać "palcem" jeśli masz chęć...
Nigdy nie wyrzucało mnie przy zmianie strony, ani nie spadałem pod mape na respie.
ten bug był bardzo popularny po przedostatnim paczu - wystarczy wejść na forum TWI by się o tym przekonać. Miałeś fart, że akurat na Ciebie nie trafiło. Ja z kolei do przedostatniego pacza miałem wszystko cacy, a inni notoryczne problemy. Niestety, ostatnio tak bywało, że jak jednym naprawili to innym coś zepsuli
.
Co do statystyk - wszyscy narzekają na te statystyki że są, a jak co to narzekają, że źle nalicza. Poważnie ktoś to śledzi co mu tam nalicza?
mnie się statystyki bardzo podobają, walczę o apgrejdy i uważam, że jest to fajny dodatek do realizmu tej gry. na froncie też było tak, że im ktoś był lepszy i starszy stażem na froncie, dostawał lepszą broń. Część z nich jest bez sensu jak np bagnet po 25 levelu - bo bagnet to miał każdy, ale np mniejszy odrzut, lepsza kontrola broni czy np właśnie pojemniejsze magazynki wg. mnie super sprawa. Z tego co zauważyłem to większość działa już prawidłowo, jedyne co to mausera mam na 50 levelu chociaż oddałem z niego może 10 strzałów no i ten avt mi nie działa, a chciałbym bagnet do niego
ogólnie nie zrozumcie mnie źle. ta gra jest genialna, co nie zmienia faktu, że ciągle nie jest w pełni sprawna. fajne jest to, że TWI słucha graczy i poprawia to o co ludzie proszą (najczęściej)