Chłopaki widzę w swoim żywiole.Mi nie oceniać czy ktoś oszukuję,wgrywając sobie tam coś ,czy nie.Ja np.Uważam że jeśli ktoś tak robi,to ma niezłego guza mózgu,kompleksy,ogółem problem ze sobą.Ja w Ro gram i grałem zawsze z tzw.Zajawki.
Troszeczkę grałem klanowo.Udzielałem się w dwóch ekipach.Jednej for fanowej,drugiej tzw.Ligowej.Ogółem gram już ze 4 lata w tą nisko budżetową,ale dobrą grę.Według mnie oszukiwać w Ro jest b.Łatwo.Kiedyś jedna osoba,ze znanego klanu,uświadomiła mi jak łatwo to zrobić.Jak dużo też ta gra ma błędów.
Jednak klany w Ro,sa według mnie strasznie pojechane.Udzielanie sie dłużej w jakiejś takiej ekipie.Prowadzi do zniesmaczenia tą grą.Większość ludzi tam grających,to typowi arkadowcy.Bez mózgu(nie pisze o wszystkich,oburzeni moimi słowami będą ci,którzy serio tacy są).Którzy wszelkimi sposobami,chcieli by wygrywać.Docinać innym aby swój,ich klan był naj naj naj.
Nie wiem dlaczego,ale na scenie tej gry.Dużo nazbierało się,nadętych balonów,dumnych pawi.Fałszywego zachowania,dziecięcej filozofii.Chamstwa oraz jak tu widzę,szukania dziury w całym.Jest też kilku, małolatów którzy nie szanują starszych,zapaleńców tej gry.Nie zrozumcie mnie zle,mam w d...wasze klany,wasze spiny.Was ogółem.
Za to napawa mnie dobrych humorem,to co przetrwało wśród normalnych graczy zajawkowiczów.Czyli nasze fajt Najty!!!Czyli knajpa pod szyldem"Ro.pl"Tam czuć to co pozytywne.Nie tylko ducha rywalizacji.Ale kiedy mam wolne, kiedy miałem ciężki dzień(a ostatnio mam ich dużo),jak tam wchodzę"z własnym zaopatrzeniem".Miło mi bardzo,że jeszcze ta garstka prawdziwych fanów tej gry przetrwała.Ślę pozdrowienia dla nich,dla organizatorów tych wieczorów i ludzi tworzących pozytywny klimat.Reszcie panów pro- schiz-fanów podziękował bym,ale takim solidnym kopniakiem w zad.Bo to Wy macie problem ze sobą i załatwiajcie to już może na PW???