Różności > Hyde Park

Dlaczego 90% Polskich graczy....

<< < (4/7) > >>

Czeresniak:
Ja najpierw dawałem ostrzeżenia, ale już nie będę. Teraz bluzg = kop i żeby nie było że się wożę, nie chce bajora poprostu. Tak samo celowe TK (np. dzisiaj miałem przykład TK bo koleś chciał snajperke - bez komentarza).

_KaszpiR_:
za bluzgi to nie kicjuje, chyba ze ktos przesadza, szczegolnie na audio
ale wszstko inne - kara :)

mikeLL:
nie badz smeszny - jestes wrecz zalosny - wlasnie dostalem kicka bo postanowiles wejsc na serwer - make room for kaszpir - nie bluzgalem - normalnie gralem i kick lolada... - watpie by byl to dobry przyklad kultury, jak nie ma miejsca nie zmykasz na UKF tylko dajesz kicka innym graczom - gratuluje, tak to juz jest, gdy ktos dorwie sie do wladzy co innego mowi, a co innego robi....

trawiator:

--- Quote ---mikeLL :...

--- End quote ---

Kolejna osoba czytająca wybiórczo forum... Zanim zaczniesz na kogoś naskakiwać zajrzyj do działu poświęconego serwerowi na którym grasz.
http://www.red.orchestra.pl/forums.php?m=posts&p=2952#2952

Guz:
Co do przeklinania w grze zawsze mnie to dziwilo po co to mowic/pisac. Rozumiem ze gry czesto potrafia zirytowac do tego stopnia ze rzuca sie miesem, ale na boga po co ktos ma to wiedziec? Wiec wszyscy nerwusi irytujcie sie, krzyczcie, klnijcie, robcie co chcecie tylko nie musicie tego pisac/mowic w grze.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version