Różności > Hyde Park

Dlaczego 90% Polskich graczy....

<< < (5/7) > >>

mikeLL:

--- Quote ---trawiator :

--- Quote ---mikeLL :...

--- End quote ---

Kolejna osoba czytająca wybiórczo forum... Zanim zaczniesz na kogoś naskakiwać zajrzyj do działu poświęconego serwerowi na którym grasz.
http://www.red.orchestra.pl/forums.php?m=posts&p=2952#2952

--- End quote ---

...jakos nie mam zwyczaju czytania calego forum od deski do deski - nie jestem zdesperowany, mam ciekawsze zajecia w zyciu - a czytam wybiorczo nawet bardzo, zgadzam sie, w tym w pelni, co do kwestii kicka, jezeli fake to ok - zwracam honor, ale pomimo takiego watku mam pewne watpliwosci, gdyz spotkalem sie juz z tym na tym serwerze i jak sadze w przeciwienstwie do Ciebie biore duza poprawke na to co czytam :)

Zdzira:

_KaszpiR_:
mikell, patrzac na fotke co dal(a?) zdzira, moge powiedziec jedno, gdyby ktos nie znal Jezusa i by dostal fragment gdy Jezus zamienia dzbany z woda w wino, mozan by powiedziec ze dziala nieprzywoicie krzewiac pijanstwo.

no ale fat, czasm sie zdarza ze na dzien dobry poznajemy jakas osobe w bardzo niekorzystnej dla niej sytuacji, i od razu mamy z nia niegatywne zwiazane odczucia, ktore trudno jest potem poprawic.

ciocia|Ola:
a ja uważam ze ta fotka jest nie na miejscu jest 'cienka czerwona linia' ktorej nie powinno się przekraczac nawet w żartach
KaszpiRku Zdzira to zdecydowanie ON :)

kukov:
niezly jpg zdzira :}

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version