Różności > Hyde Park

Dlaczego 90% Polskich graczy....

<< < (2/7) > >>

Zdzira:
Ja nie gram na polskich serwerach a jak już mnie zmusi sytuacja to tego za kazdym razem bardzo szybko z tamtad wychodze.
>>zal.pl<<

ICP sam sobie zmienia mapki
FB - Lamezone [za malo adminow... od czasu do czasu siedzi tam przezes to jeszcze da sie pograc...] + 32/32 = lagzor

Reszta wiadomo serwery klanowe i przewaznie nikogo tam nie ma ;)

PrezesOi:

--- Quote ---Zdzira :
FB - Lamezone [za malo adminow... od czasu do czasu siedzi tam przezes to jeszcze da sie pograc...] + 32/32 = lagzor

--- End quote ---

hihi,  ostatnio ktos stwierdzil ze jestem statsiarzem, takze w kickach i banach :D

asn:
PrezesOi - hehehe.... ale ludzie musza zaczac grac na innych servach....

MrX:
Staram sie grac na polskich.......... ale.........

FB - za dużo lamerów...... przez co gra robi się średnia
inne polskie serwery - jak jest wolny slot to wbijam : ] icp daje rade moim zdaniem ; )
niemieckie serwery - szybkie i lepszy poziom rozgrywki......

Idealny serwer to taki:
- niskie pingi
- brak map czołgowych
- możliwosc powtorzenia mapy przy votwaniu
- brak lamerow

: )

AC| AdRain:
Prezes :P chce Ci powiedzieć żę jak wychodzisz z serwera często można usłyszeć

"uff polazł"

"ehhh.. można se przeklnac wreszcie"

"wiecej stresu niz przyjemnosci":D

tak jest prezes :D mi się tam z Tobą dobrze gra, ale prawda jest taka że trudno nie przeklnąć gdy sytuacja wygląda np. tak

Obsługujesz MG34,  kosisz ruskich jednego po drugim piekło, osłanaisz swój cały team... a nagle jakiś pr0 z Twojej drużyny rzuca w ciebie granata-.- i mam powiedzieć "ojeju ale pech.... 3 min starałem sie zajac ta pozycje, no nic moze kiedy indziej luz" są sytuacje wiele bardziej stresujące to jest przykład na szybko może zły ale no trudno sie wtedy powstryzmać od "ku*wa patrz jak rzucasz granaty"

BTW. FR-neogen fajny serwer polecam realistyczny:D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version