Natrzepałem w te grę ponad 100 godzin (co w moim przypadku jest masą czasu), śledząc newsy itp. itd. Gra jest mocno średnia, a co najważniejsze - zabugowana w pizdę, ile razy łapałem nerw, gdy wpociłem cały magazynek mp40 w tors przeciwnika, by ten mnie zabił jednym dźgnięciem bagneta w udo, a potem się zabandażował, bo hitboxy te 1000000000000 kul zarejestrowały jako lekkie krwawienie. I na odwrót, koleś strzela mi ewidentnego heada, a ja mu mg po nogach, ten leży a ja bandaż... Zresztą każdy z was wie jak syf w gameplay'u wygląda.
Ale gdy patrzę na to, co się dzieje ostatnio, ponad pół roku smęcą cos w becie o classic mode, lecz 0 nowego contentu, nawet tej kampanii online nie zaimplementowali, a teraz jeszcze piszą, że oprócz najważniejszego update od którego zależy fanbase, to zajmują się jak wyżej zostało powiedziane, pierdołami od dupy maryni, to normalnie chuj strzela człowieka, który nie dość, że dostał grę stojącą na poziomie roboty paru moderów za cenę AAA+ tytułu, to prawie rok mija i nic się nie zmienia oprócz pizdowania wokoło bety z duperelami.