Różności > Hyde Park
NIE dla ACTA
BartBear_[PL]:
morticore:
Dzisiaj naszych euroosłów mailami zasypywałem: http://panoptykon.org/wiadomosc/nie-dla-acta-akcja-protestacyjna
Ja się na komunizm w internecie nie zgadzam, od dzisiaj gram tylko Wehrmachtem :D
ShariK PL:
Ja nim kur** dam !!!!!!!! To jest niedopuszczalne !!!!!!!
Rozumny(PL):
Chciały ludki do "europy" to się im dostaną zachodnie prawa ::)
Im więcej parcia na obowiązek należenia do wszelkich kosmopolitycznych organizacji "zachodnich", tym większa szansa na więcej tego typu "tajnych negocjacji".
Haratacz:
Ciekawe czego przykrywką jest to całe ACTA. Ocenzurują internet, zrobią z nas roboty programowane poprzez media, w których widoczny kult idiotycznych programów, mających pokazać rzeczy nieistotne, odwracając uwagę ludzi od spraw ważnych. Sprytne, bo tylko głupim można wygodnie i łatwo manipulować. USA nie ma ropy, więc idzie na wojnę, rozwalają kraj, wysyłają własne firmy na jego odbudowę a kapitał rośnie, i "rośnie daleko stąd"(jak w utworze KSU). Chwilę się zastanawiałem po co całe ACTA powstało i coś wymyśliłem. Internet to śmietnik. Ale w każdym śmietniku jest coś wartościowego. Ludzie w pewien sposób, na konkretnych stronach wymieniali się spostrzeżeniami wywołując bunt przeciw obecnemu porządkowi świata(systemowi monetarnemu, religii itp), zaczęło dochodzić do manifestacji(ruch oburzonych) i bankierom w USA się dupy spięły! "Obrona" pomyśleli. Więc jak? Cenzura i w naszym najlepszym medium nie będzie nic. Tabula rasa tylko długopis przerywa.
A oficjalnie kto rządzi? Słynny pan od tarczy rakietowej, później pan z kraju gdzie wszystko jest możliwe i wszystko to jest na YT, troszkę dalej frau panzerfaust. To tylko marne pionki mające się pokazywać ludziom. Rządzi kasa i Ci którzy rządzą nią. Banki i ich właściciele. "KSU - Władcy Świata" utwór prawdziwy w 142% (ciekawe dlaczego tylu... czyżby kolejny spisek?)
Tak, oglądałem Zeitgeist. Tak wszystkie części. Niestety coś w tym jest. Kto inteligentny ten wie.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version