Różności > Hyde Park

NIE dla ACTA

<< < (3/5) > >>

Apos:
Może jeszcze nie wszyscy rozumieją czym jest ACTA

a tu lista osłów z wiejskiej którzy głosowali za ACTA

http://wyborcza.pl/1,76842,11017884,ACTA__Kto_glosowal_za__kto_glosowal_przeciw.html

Im będziecie mogli podziękować w kolejnych wyborach oddając głos na inną partię.

Shock:

--- Quote from: Apos on 23 January 2012, 21:10:08 ---Im będziecie mogli podziękować w kolejnych wyborach oddając głos na inną partię.

--- End quote ---

Na jaką ?!

Tematów politycznych bym nie rozpoczynał. Jeżeli ACTA nie przejdzie to tak czy inaczej kiedys pojawi się w innej formie pod naciskiem korporacji które swoje interesy mają w polityce oraz politycy którzy mają swoje interesy u nich. Nie teraz to później.

Uploaded with ImageShack.us

profan:
Rozumny(PL) nie pisz o polityce ani nie bluźnij na Związek Zjednoczonych Republik Europejskich bo cie zbanuja  8) 

PAMIĘTAJCIE JAK WICEMARSZAŁEK NASZEGO SEJMU RZEKŁA: JAK KTOŚ NIE BYŁ ZA MŁODU KOMUNISTĄ NA STAROŚĆ BĘDZIE SKURWY*** Pani Nowicka, od Palikota, Europejczyka jak przyznał w jednym z wywiadów.
A z tym acta to po prostu pierdolenie, nie sądze by to miało szanse przejść.

--- Quote ---USA nie ma ropy, więc idzie na wojnę, rozwalają kraj, wysyłają własne firmy na jego odbudowę a kapitał rośnie, i "rośnie daleko stąd"(jak w utworze KSU).
--- End quote ---
Polecam se poczytać coś o tym kolesiu
http://ronpaul.pl/ czasem se czytam, by podsycić moją nienawiść do świata.

.
--- Quote ---Ludzie w pewien sposób, na konkretnych stronach wymieniali się spostrzeżeniami wywołując bunt przeciw obecnemu porządkowi świata(systemowi monetarnemu, religii itp), zaczęło dochodzić do manifestacji(ruch oburzonych) i  bankierom w USA się dupy spięły!
--- End quote ---
się uśmiałem.
Fajnie ten koleś jedzie w dupe bez wazeliny tych idiotów z ruchu oburzonych Beke mam z czarnuchów  :)

--- Quote ---Jaky to powiedział moja babcia: Za wszystkim stoją komunistyczne gnidy,te kanalie zydo-masoni
--- End quote ---
Jaka rezolutna kobita, pewnie oglądała nocną zmianę.  Kilka słów o bohaterze

Pocisnął  :D

A co do całej sytuacji; gdyby się ludzie interesowali polityką to nigdy taka sytuacja by nie miała miejsca jak acta- nigdy by takie gówno jak UE nie powstało. No ale niestety, za głupotę trzeba płacić.

profan:
[ Invalid YouTube link ] beka ;D

Partyzant_PL:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version