jest znalażlem swoj post!!!!!! uwaga recenzja weterana post z dnia PostNapisane: 3 sie 2006, 21:09 użytkownik @maniu pisze :
post z strony 17
przod czolgu i wiezyczka maja najgrubszy pancerz najlepiej strzelac z tylu badz jakos z boku tez zalezy z jakiego czolgu strzelasz z jakiej odlegolsci.Pogralem troszku w to ale jakos nie przypadla mi do gustu ta gra jest za sztywaa mapy sa ogromne na niektorych to 64 graczy byloby malo wiecej szukania niz grania lepszy jest cod badz et takie jest moje zdanie zaraz odinstaluje ta gre
Haters Gonna hate hhaahahah nic sie nie zmieniłem jednak
kurcze na battlefield na tym archwialnym koncie mam 360postow szkoda,ze nei pamietam hasla do niego ani maila
hahahaha a teraz czytajcie co napisałem na stronie 12
dobra jeszcze 15 minut
i jeszcze jedno pytanie jak polaczyc sie przez tego stema (pierwszy raz bede go uzywal czy to raczej jes intuicyjna obsluga i czy nie bede mial zadnych problemow z dolaczenie na server podany wyzej ) jak jest cos o czym nie wiem a powinienem wiedziec to napiscie
btw:topica nie sledze od poczatku za duzo stron i moglem cos przeoczyc prosze o wyrozumialosc :oops:
pełna kultura z mojej strony zreszta jak z każdego mojego posta na każdym forum
kilka linijek niżej
Ku!!!!@%$$!### co to ma byc!!!!!!!!!!!! o co z tymchodzi ? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: cala noc sciagania pozniej 11 godzin odliczania i na koncu QWQEQWEd to
Obrazek
ktos odpowiedział na moj post ,,o k*rwa niezlego masz kompa
,,
na obrazku był normalny error,ktory inicjazował podzespoły komputera przez UE 2,5 pamiętam miałem wtedy GF 7900GT 2gb DDR2
i chyba athlona 3800
następny mój post uwaga rodzynek
jakos udalo mi sie odpalic ta gierke i pierwszw wrazenia gra jest maksymalnie realistyczna enemy territory(dzis quakecon sie zaczyna mozna sie spodziewac wysypu newsow dot. QW) call of duty..... i te jumpy na 1.5m+headshot tego tam nie zobaczymy
rozwalila mnie animacj postacji rasiaki tam biegaj ogolnie gra zapowiada sie ciekawie
btw:wie ktos jak zmienic zooma w snipie?
ahhhh jest ktos z starej gwardi z tego forum,ktore pisały wtedy w tym topicu? to stamtąd przerzuciłem sie tutaj czy same leszcze zarejstrowane dzien przed premiera RO2 nie wiedzące co to prawdziwa Red orChestra te setki godzin spędzone na Basovce KrasyniOktybar na Ogledowie w panterach IS2 ze o stallingradKassel i Arad nie wspomne?
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=5&t=15556&hilit=red+orchestra+ostfront&start=165podsumowując RO2 to nie Red Orchestra jakby nie ten tytuł nigdy bym nei zgadł,zę gram w jedna zmoich ulubionych gier btw:pobrałem dzisiaj mape ogledow do RO2 i pytanei dlaczego nie widziałem na żadnym respie ani jednego czolgu?