Różności > Hyde Park
Suchary
Shock:
Wieczór, jak zwykle po Fight Night gramy w KF lub L4D, na kanale jakieś 8 osob.
Ja, Szarik, 54iday, Zaytsev, Kurka, Rozumny gramy w L4D i nagle Kurka zadaje pytanie:
Co jeszcze można zrobić jak masz chu** na języku ?
Wszyscy kładą się pokotem ze śmiechu przez dobre 3 minuty, Kurka znika.
Morał ? Granie z kolegiami w połączeniu z mumblem - bezcenne ;D
kurkawodna1981PL:
Shoku jeśli już cytujesz ,to rob to rzetelnie,bo to nie calkiem tak szło >:(. A znikał ja wtedy parokrotnie podczas gry tego wieczora,bo problem z netem miałem :-\. No i nie moja wina,że na wypowiedź moją patrzyliście poprzez pryzmat gejowskich preferencji.Z tego co pamiętam,to właśnie tylko Ty wtedy racjionalnie mi odpowiedziałeś na pytanie,skumałeś o co mi chodzi,śmiałeś się o wiele później, niż reszta.Fakt faktem taki dobór słów w jednym zdaniu był niefortunny ;D.
Morał?Granie z kolegiami na mumblu z włączonym mikrofonem-przeje.... :-X
ShariK PL:
--- Quote from: Shock on 18 April 2012, 20:57:29 ---Co jeszcze można zrobić jak masz chu** na języku ?
--- End quote ---
Hiehiehiehie ;D
kurkawodna1981PL:
No ty Sharik jako pies możesz jeszcze się po jajach polizać i zamerdać ogonem,hie hie hie ;D
Rozumny(PL):
--- Quote from: Shock on 18 April 2012, 20:57:29 ---
Ja, Szarik, 54iday, Zaytsev, Kurka, Rozumny gramy w L4D i nagle Kurka zadaje pytanie:
Co jeszcze można zrobić jak masz chu** na języku ?
--- End quote ---
Jeśli dobrze pamiętam brzmiało to dokładnie - "A jak mam chu** na języku to go mogę tylko ciągnąć?" Oczywiście niewtajemniczonym oznajmiam że Kurkawodna grał w L4D potworem "smoker" którego głównym zadaniem jest chwytanie graczy językiem.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version