Różności > Hyde Park
Killing Floor
5 ® î Ð A ¥:
Przyznaje rację, za bardzo to ja w modach nie siedzę i wiem że jest ich multum. Przypadkowo zobaczyłem ten sprzęt w "stajni" (warsztacie). Spodobał mi się clip jak tych 2 gości tłukło zwykłe zedy, szczególnie bardziej ta przerobiona muzyczka. Chciałem podnieść lekko humor tym krótkim filmikiem, to tyle 8)
BartBear_[PL]:
--- Quote from: 5RIDAY on 24 September 2012, 11:06:53 ---Przyznaje rację, za bardzo to ja w modach nie siedzę i wiem że jest ich multum. Przypadkowo zobaczyłem ten sprzęt w "stajni" (warsztacie). Spodobał mi się clip jak tych 2 gości tłukło zwykłe zedy, szczególnie bardziej ta przerobiona muzyczka. Chciałem podnieść lekko humor tym krótkim filmikiem, to tyle 8)
--- End quote ---
Dopóki takie ustrojstwo jak w/w urządzenie rolnicze nie jest łajtlistd to i tak ani acziwów ani normalych perków nie uświadczysz, czyli to że tłukli tylko "zwykłe" zedy świadczy o ubogości tego modowanego nie-łajtlistowego serwera. Chcesz zrobić takie dożynki? Wbijaj do mnie, AS już tam jest Regularsem ;)
BartBear_[PL]:
--- Quote from: 5RIDAY on 24 September 2012, 11:06:53 ---... szczególnie bardziej ta przerobiona muzyczka. Chciałem podnieść lekko humor tym krótkim filmikiem, to tyle 8)
--- End quote ---
Mówisz - masz 8)
5 ® î Ð A ¥:
Wielki brat i ukryta kamera 8)
BartBear_[PL]:
tu masz archiwalną ukrytą kamerę ;D ;D ;D ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version