Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Broń
All About Wepons
krv[PL]:
co do 1 zdania to moze bedziesz znalo odp. na moje pytanie??
Forum nasze
wizkey:
oo balistyka w snajperce =] coś czuje że oficerowie zaczną ginąć =P (oficer ma bodajże znaczenie?) e a co do snajperki to jeżeli jest też jak w realu to trzeba celować nad głowę (ale tylko trochę) bo lufa nie jest zintegrowana z celownikiem...=) ogólnie to taki uuuuproszczony sim snajpera?? i jeszcze o mg42 xP to było tak: zalecano strzelanie 1 sekundowymi seriami aby nie nagrzać lufy a celnosc zależała (rówież) od siły strzelca i "Mount'u" czyli miejsca gdzie takowy jest zamonotowany...
krv[PL]:
oficer ma takie znczenie ze ma smolki :) i lornetke a wiec moze wezwac wspaecie altyreryjskie!
co do mg42 wydaje mi sie ze bardziej prawdziwe kmy byly jednak w dodzie i to 1 a nie surce
Tyt@n:
Nie zgadzam sie co do kwestji Mosinów :P. Są celne porównywalnie z Karem. Wiem bo grałem dosc duzo nimi. A więc do 'koszenia' z mosinów wystarczy skill bo kula leci tam gdzie ją wyslesz ;]
krv[PL]:
fajnie jezeli to by byla tylko roznica skilla ja chcialbym wiedziec jakie tworcy RO zrobili parametry rozrzutu w tych dwoch karabinach :)
wtedy by sie wszysko wyjasnilo :p
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version