Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Broń

All About Wepons

<< < (11/20) > >>

l()rd Chick3n.pL:
Goral Niestety się pomyliłeś, przed godzinką ktoś strzelił mi w łapy jak trzymałem sanjperkę i automatycznie wyjąłem miałem pstolet, mimo że następną bronią były granaty, które posiadałem, moim zdaniem świetna rzecz, ponieważ jak dostaniesz po łapkach nie jesteś bez szans
więc uzyskałem odpowiedź:satisfied
aha, musisz przyznać że jak idziesz w jakimś pokoju i patrzysz na przeciwnika, a on widzi ciebie raczej nie zwiejesz, najlepszym rozwiązaniem jest otwarcie ognia
Przyznam że masz racje i ważne w tej grze jest myślenie, zupełnie inaczej jak w cod wbiegasz do pokoju z thompsonem i walisz w kogo popadnie, wraz z dalszą grą wiem że nie masz szans wchodząc do pokoju, gdy nie celujesz i nie kucasz

tak bardziej do tematu
twórcy świetnie użyli obliczeń balistycznych, qiem bo niedawno grałem jako snajper
Przepraszam że na początku zachowywałem się nierozsądnie pisząc głupie posty, coraz bardziej rozumiem tęgrę

ciocia|Ola:

--- Quote from: l()rd Chick3n.pL ---Przepraszam że na początku zachowywałem się nierozsądnie pisząc głupie posty
--- End quote ---

l()rd Chick3n.pL dorasta - to miłe :D , jeszcze ładne zachowanie koleżeńskie na serwerach i go polubimy :D <no przynajmniej ja>

C!@zzz:
nie ma sensu wpadać bez kucania i celowania do pokoju ? Bredzi. Na krasnyocvtober co jak to tam sie pisze wpadlem do garazu z mp40 w biegu i rozwalilem na jednym magazynku pod rzad 3 albo 4 gosci w tym conajmniej jeden byl z pepesha. Bez celowania tylko z opanowaniem recoila

Goral:
Myślisz, że w realu też byś był taki Rambo?

Disease:
A czy my sie strzelamy w realu czy w grze?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version