Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Broń
All About Wepons
l()rd Chick3n.pL:
Czy jest to możliwe żeby znizczyć czołg strzelając z panzerfausta jak z możdzierza, ew. jakiś inny pojazd, wiem ,że pocisk spada, ale czy to mozliwe?? i czy komuś sie to udało?
Goose:
BYnajmniej jest to możliwe. Wczoraj w ten sposób rozwaliłem 1nym strzałem w góre wieży(strzał "jak z mozdzierza") nowiutkie IS-2.
l()rd Chick3n.pL:
dzięki:satisfied, niezły jesteś że trafiłeś
pvt. Jesz:
A ja podzielam zdanie Gorala =) kupiłem RO tylko dlatego, że jest realistyczne, a takie jak to ktoś określił 'pykanie do siebie z 5o metrów z karabinów' to coś czego mi brakowało w CoD, MoH, no może jeszcze w BiA było lepiej, a już po RO spodziewałem się właśnie tego - realistyczniej symulacji wojny... ale, żeby nie było, że OT robię, to napiszę o moim ulubieńcu - Mosinku =P normalnie trochę z przymusu to znajomość, bo jak mi się mapka wgra to już tylko 'striełok' do wyobru zostaje, ale teraz już tylko to mi odpowiada ^^ no chyba, że walka w mieście, to wtedy albo PPD 40, albo hajda bagnet na broń! I tłuc Niemiaszków! xD
AKMS:
--- Quote ---dorbze lord cziken tak amsz racje oddaje Ci pokłon, bo byłeś najlepszy na serwerzze jak to wczesniej napisaleś... pocisk 9mm z TT nie zabije a ten sam pocisk z PPshzabije ciekawe pisz pisz dalej... widze, że po prostu dużo gierek typu CoD2 i MoH... a 0 pojęcia o militarystyce... to się zdarza w tym wieku
--- End quote ---
Żebyś wiedział że jest to możliwe, jesli pistolet maszynowy i pistolet samopowtarzalny strzelają tym samym nabojem, to pocisk wystrzelony z pistoletu maszynowego zazwyczaj będzie posiadał większą energię kiunetyczną, ponieważ pistolety maszynowe zazwyczaj posiadają dłuższe lufy od pistoletów samopowtarzalnych
Pocisk wystrzlony z PPSz posiada energią kinetyczną 690J
Pocisk wystrzelony z TT posida energię kinetyczną 480J
Obie konstrukcje zasilane są nabojem 7,62x25mm
Należy jednak zaznaczyć że siła obalająca pocisków to temat rzeka
--- Quote ---ppsha celniejsza od pistoletu?? buahahhahahahhahahahahhaha.... zastanów się człowieku, ppsha jest taak dobra ponieważ ma ogromną szybko strzelność i wróg jest po prostu zasyoany tymi 70 nabojami -.-
--- End quote ---
PPSz posiada dłuższą lufę i linię celowania od większości pistoletów samopowtarzalnych, więc czemu miałby być mniej celny
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version