Żołnierze > Ogłoszenia rekrutacyjne do klanów
Klan 40-1 zaprasza graczy z Polski - RO2
BRAT_MIH:
--- Quote from: Shock on 31 March 2012, 11:36:45 ---O której zaczynacie ? Bo zawsze gdy chce pograć to jest full.
--- End quote ---
To jest zaleta tego serwera, ze jest full :) Ludzie czasami wychodzą i można wbić, chyba, że jest akurat Spartanovka, albo Elavator, oj to ciężko. W tej chwili serwer jest pełny, no ale sobota. W tygodniu zapełnia się ostatnio już po 15:00 nieraz i do 3:00 w nocy zawsze max. Ciężko czasem złapać inną broń jak patyk, ale z naszym pingiem nie jest źle i daje radę, w sumie to moja ulubiona broń teraz. Anti lag mutator crashował serwer niestety, a było jeszcze lepiej.
Tag przed nickiem rzeczywiście oznacza uprawnienia admina, wszyscy członkowie klanu tak mają. Klan jak pisałem ma około 120 członków, ale większość gra w CoDa, a RO2 może z 10 osób, stałe 3-4 :/ Koszty utrzymania serwera z taką ilością slotów ponoszą głównie angielscy gracze w CoDa :) Większość graczy na serwerze jest stałych i dobrze sobie radzą w grze zespołowej. Rola dowódcy jest ważna i za słabą grę padają ostrzeżenia z prośba o zmianę roli, tak samo za strzelanie na spawn (spawn camping), team kille zdarzają się tylko przypadkowo. Przestrzegana jest też zasada poprawnego języka, działa bot i on głównie ostrzega, admin właściwie tylko przy próbach oszukania bota i za wyzwiska na czacie głosowym. Bany są czasowe, na kilka godzin max za trzy ostrzeżenia, permanentnych niewiele, właśnie za wyzywanie innych graczy. Ja osobiście zbanowałem tylko dwóch graczy za używanie aibota i wallhacka.
Jeżeli ktoś ma ochotę dołączyć do klanu, pogadać na ts, pomóc w administrowaniu to śmiało. Mam nadzieję, że ta gra jeszcze odżyje i dołączą ludzie, bo póki co nawet na sparing nie mamy graczy, a w CoDa grac nie chcę :-\
BartBear_[PL]:
Dlatego pozwoliłem sobie tu wrzucić podgląd z GameTrackera serwerów RO2, coby w razie wakantu wbijać ;)
BartBear_[PL]:
BartBear_[PL]:
BRACIE zagadaj do technicznych niech ustawia jakąś najnowsza stabilną wersje tego anti-laga bo dzisiaj miałem 2 takie akcje że jasna ku**** mnie zalała - wpadam za murek z semiaczem i widzę 3 fryców włączam "matrix" 8) jeden odbezpiecza granat w celu rzutu poza mur - najmniejsze zagrożenie; jeden stoi pomiędzy nim a gościem jakieś ~8 metrów ode mnie który to właśnie gość obraca się do mnie więc dostaje 2 strzały w klatę i przenoszę lufę już z celowaniem na tego drugiego w środku i... kosi mnie seria wydawałoby się trupa... nawet nie słyszałem żeby się bandażował więc rzucałem chyba w niego plasteliną a nie 7.62 i to 2 razy, szkoda że nie miałem nagrywania włączonego ale to chyba możesz przyjąć "na słowo" bo to nie pierwszy i nie ostatni raz się dzieje...
BRAT_MIH:
Ale anty lag mutator został dawno wyłączony, ponieważ crashował serwer niestety :/ Z mutatorów jest tylko TankTweak, który wyłącza bota w czołgu i musisz sam strzelać, co myślę jest bardzo na plus, bo przypomina granie czołgistą z RO.
Twoje zdarzenie mogło mieć związek z pingiem, ponieważ ta gra jest o tyle dziwna, ze ze wzrostem graczy na serwerze wzrasta ping z pięknego 88 na 112 :-\
Skoro jednak odnosiłeś wrażenia, że anty lag działa to nie jest chyba tak źle, pzdr. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version