O której zaczynacie ? Bo zawsze gdy chce pograć to jest full.
To jest zaleta tego serwera, ze jest full
Ludzie czasami wychodzą i można wbić, chyba, że jest akurat Spartanovka, albo Elavator, oj to ciężko. W tej chwili serwer jest pełny, no ale sobota. W tygodniu zapełnia się ostatnio już po 15:00 nieraz i do 3:00 w nocy zawsze max. Ciężko czasem złapać inną broń jak patyk, ale z naszym pingiem nie jest źle i daje radę, w sumie to moja ulubiona broń teraz. Anti lag mutator crashował serwer niestety, a było jeszcze lepiej.
Tag przed nickiem rzeczywiście oznacza uprawnienia admina, wszyscy członkowie klanu tak mają. Klan jak pisałem ma około 120 członków, ale większość gra w CoDa, a RO2 może z 10 osób, stałe 3-4 :/ Koszty utrzymania serwera z taką ilością slotów ponoszą głównie angielscy gracze w CoDa
Większość graczy na serwerze jest stałych i dobrze sobie radzą w grze zespołowej. Rola dowódcy jest ważna i za słabą grę padają ostrzeżenia z prośba o zmianę roli, tak samo za strzelanie na spawn (spawn camping), team kille zdarzają się tylko przypadkowo. Przestrzegana jest też zasada poprawnego języka, działa bot i on głównie ostrzega, admin właściwie tylko przy próbach oszukania bota i za wyzwiska na czacie głosowym. Bany są czasowe, na kilka godzin max za trzy ostrzeżenia, permanentnych niewiele, właśnie za wyzywanie innych graczy. Ja osobiście zbanowałem tylko dwóch graczy za używanie aibota i wallhacka.
Jeżeli ktoś ma ochotę dołączyć do klanu, pogadać na ts, pomóc w administrowaniu to śmiało. Mam nadzieję, że ta gra jeszcze odżyje i dołączą ludzie, bo póki co nawet na sparing nie mamy graczy, a w CoDa grac nie chcę